Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Kneipp – Beauty Geheim – Huidolie

Een moment van pure luxe ervaren in je eigen badkamer, dat kan met Kneipp Beautygeheim. Ik kreeg de huidolie toegestuurd en als olie-verslaafde vertel ik met veel plezier wat ik ervan vind!

Kneipp – Beauty Geheim – Huidolie:

Kneipp - Beauty Geheim - Huidolie

Kneipp - Beauty Geheim - Huidolie

Kneipp beauty geheim huidolie zit een doorschijnende glazen verpakking (ai, voorzichtigheid geboden.. ik ben zo’n kluns in glazen verpakkingen!!) met een ronde dop.

De nieuwe Kneipp beauty geheim huidolie is letterlijk en figuurlijk goud voor je huid. De huidolie bevat een combinatie van vier waardevolle natuurlijke oliën die de huid intensief verzorgen en vochtverlies herstellen. De huidolie regenereert en versterkt de huidbarrière, voor een fluweelzachte en gladde huid. Deze olie trekt razendsnel in de huid en laat geen spoortje vet na. Geniet van de verleidelijke geur en een stralende huid.

Kneipp - Beauty Geheim - Huidolie

Kneipp beauty geheim huidolie bevat 4 waardevolle natuurlijke oliën, argan, marula, wonderboom en olijfolie
-Ultiem verzorgende olie met een heerlijke geur
-Voor een fluweelzachte gladde huid
-Plantaardige werkstoffen
-Zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen
-Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
-Huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen
-wordt niet getest op dieren

Ingrediënten:
Helianthus Annuus Hybrid Oil, Olus (Vegetable) Oil, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Pogostemon Cablin Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Linalool, Limonene, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum (Fragrance), Tocopherol.

Ik breng de Kneipp beauty geheim huidolie dagelijks aan na het douchen of na mijn badje en masseer deze lichtjes in. Voor intensieve verzorging kun je de huidolie direct op de vochtige huid gebruiken. Deze Kneipp huidolie zorgt ervoor dat mijn huid aanvoelt als een babyvelletje met als pluspunt een heerlijk warme bloemige geur! De olie is niet vettig en trekt vrijwel onmiddellijk in mijn huid. Ik hoef niet te wachten om mij aan te kleden.

De volledige Kneipp Beauty Geheim collectie bestaat uit:
Douchegel
Badolie
Douchescrub
Huidolie

Kneipp Beauty Geheim Huidolie vind je bij de drogist – €8.49 voor 100 ml en op Bol.com (shop hier momenteel aan €6,99)!!

Heb jij al iets geprobeerd uit deze Beauty Geheim collectie?

Liefs,

Eefje

 • Deze heb ik ook, is erg fijn!

 • Ik heb hem ook en ik vind het echt een fijne huidolie!

 • Ik heb deze ook en ik ben superbang dat ik de fles ga laten vallen. Zelf kan ik nogal onhandig zijn :s

  • Eefje

   Idem hier! :) Alles wat van glas is, glijd gewoon uit mijn handen!
   Liefs,
   Eefje

 • Dat klinkt als een fijne olie! Ik hou er niet van als mijn huid na gebruik vet blijft.