Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Kneipp Beauty Geheim Body crème

Ruiken, smeren, voelen en nog een keer proberen…? De nieuwe Kneipp Beauty Geheim Body Crème is verslavend lekker en laat je wegdromen naar een luxe wellness-spa. Kneipp selecteerde vier van ’s werelds meest gewaardeerde natuurlijke oliën en combineerde deze met intensief voedende bestanddelen voor deze rijke body crème. Een cadeautje voor je huid. Ik mocht het zelf ontdekken en genieten van de betoverende luxe geur!

Kneipp Beauty Geheim Body crème

Kneipp Beauty Geheim Body crème

Kneipp Beauty Geheim Body Crème is een romige body crème die goed intrekt en ultiem verzorgend is. De crème bevat vier waardevolle natuurlijke oliën; argan-, marula-, wonderboom- en olijfolie. Ervaar een waar verwenmoment voor de huid na het baden of douchen met een luxueuze geurbeleving (speciaal voor Kneipp ontwikkelde geur). De bodycréme bevat geen paraffine, siliconen en minerale oliën, geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ook de huidverdraagzaamheid is dermatologisch getest..

Kneipp Beauty Geheim Body crème

Kneipp Beauty Geheim Body crème

Kneipp Beauty Geheim Body crème

Kneipp heb ik altijd al een fijn merk gevonden, en ook deze keer heb ik over deze grote pot (200ml) body créme niks dan lof!  De crème zit in een grote ronde pot met een gouden dop, wanneer je deze opent komt een zoete, warme geur vrij die je meteen zin doet krijgen om te beginnen smeren :) De bodycréme smeert goed uit maar trekt bij mij iets minder snel in, ik neem eventjes de tijd om mijn make-up aan te brengen zodat de crème kan zijn werk kan doen en ik me daarna kan aankleden. Belangrijk : de body crème plakt niet! Mijn huid is super zacht, goed gehydrateerd en ruikt hemels luxueus! Kneipp did it again!!

Kneipp Beauty Geheim Body Crème is ontwikkeld voor de verzorging van de normale tot droge huid en is momenteel te koop bij de drogist. De adviesprijs is € 9,99 – 200 ml. Bij bol.com shop je hem nu met korting!!

Liefs,

Eefje