Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Kneipp – Beautiful Shape Huidolie

Kneipp heeft een nieuw beauty product op de markt, meer bepaald de Beautiful Shape huidolie.. Zoals jullie weten gebruik ik het liefst een olie om mijn huid te verzorgen en daarom was ik ook aangenaam verrast toen deze huidolie mij werd opgestuurd! Ik heb de huidolie de afgelopen weken getest en dit is mijn review..

Kneipp - Beautiful Shape Huidolie

Kneipp – Beautiful Shape Huidolie:

Deze verstevigende huidolie Beautiful Shape is gebaseerd op de werkzame stoffen van de sandelvrucht en druivenpitolie. Het verstevigt en egaliseert probleemgebieden met een zichtbaar effect na 2 weken. Druivenpitolie is bijzonder rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren. De ‘antiaging’ vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen en helpt daardoor tekenen van huidveroudering te voorkomen.
De werkzame stof van de sandelvrucht bevordert de doorbloeding en daardoor een zichtbare versteviging van de huid.

Gebruik: Zachtjes en met ronddraaiende bewegingen inmasseren op probleemgebieden zoals buik, benen, armen of billen.

Kneipp zegt zelf over deze Beautiful shape huidolie dat je geen wonderen mag verwachten, maar dat je na twee weken wel verschil merkt!

Kneipp - Beautiful Shape Huidolie

Kneipp - Beautiful Shape Huidolie

Kneipp - Beautiful Shape Huidolie

Kneipp - Beautiful Shape Huidolie

Kneipp Beautiful Shape Huidolie zit in een glazen verpakking met een grijze draai dop, nu.. de combinatie van glas en vettige handen door de olie is voor onhandige mensen als ik altijd even opletten :p De geur is heerlijk fris, subtiel en ruikt lichtjes naar limoen! De huidolie laat zich zeer makkelijk over mijn huid verdelen, trekt snel in en vooral, laat geen vettig laagje achter! Aankleden kan vrijwel onmiddellijk (sowieso wacht ik steeds nog enkele minuten met me aan te kleden). De olie is ook zeer zuinig in gebruik, dus dit flesje kan wel een tijdje mee. Of de huidolie mijn huid ook verstevigt? Daar ben ik nog niet over uit (misschien moet ik deze nog iets langer gebruiken), maar mijn huid ziet er wel mooi egaal en glanzend uit! Alweer een toppertje van Kneipp wat mij betreft, ééntje dat ik met plezier elke dag gebruik om mijn huid te verwennen!

Kneipp Beautiful Shape Huidolie bevat geen conserveringsmiddelen (zoals parabenen) en geen minerale oliën is zeepvrij is pH-neutraal en is niet getest op dieren!

Ingrediënten:
Helianthus Annuus (Sunfl ower) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Xymenynic Acid, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Phytosterols, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Lavandula Hybrida Oil, Citrus Limon Peel Oil, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Citral, Parfum (Fragrance), Tocopherol.

Kneipp Beautiful Shape Huidolie is te koop voor €12,49 (100ml) bij de drogist of online oa: bij Bol.com

Heb jij deze Kneipp Beautiful shape huidolie al geprobeerd?

Liefs,

Eefje