Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Kneipp – Beautiful Shape Body scrub en Body lotion

De wens van elke vrouw is een mooie zachte en stevige huid. Wist je dat slechts 2% van de Nederlandse en Belgische vrouwen geen last heeft van een slappe huid of cellulite? Kneipp selecteerde twee bijzondere natuurlijke ingrediënten die helpen om de huid te verstevigen: druivenpitolie en sandelvruchtextract. Ze zijn verwerkt in de nieuwe Kneipp Beautiful Shape Body scrub en Body lotion. Combineer deze nieuwe effectieve verzorgingsproducten en geef je huid een natuurlijk verstevigende boost.

Kneipp - Beautiful Shape Body scrub en Body lotion

Kneipp Beautiful Shape Body scrub en Body lotion zijn voor iedereen die een mooie stevige huid wil krijgen op de bekende probleemgebieden zoals de billen, benen, buik of bovenarmen. Ook ideaal voor vrouwen die zijn afgevallen of zwanger zijn geweest of die last hebben van cellulite. De producten zijn geschikt voor alle huidtypen en ook voor de droge of gevoelige huid. Ze maken de huid namelijk niet alleen steviger, maar ook lekker zacht en soepel.

Druivenpitolie is bijzonder rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren. De ‘anti-aging’ vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen en helpt daardoor tekenen van huidveroudering te voorkomen. De werkzame stof van de sandelvrucht bevordert de doorbloeding en daardoor een zichtbare versteviging van de huid.

Kneipp - Beautiful Shape Body scrub en Body lotion

Kneipp Beautiful Shape Body scrub

Deze milde scrub met druivenpitolie en sandelvrucht verwijdert de dode huidcellen tijdens het douchen en beschermt tegen huidveroudering en verslapping. Door het masseren van de probleemgebieden (o.a. bovenarmen/dijen) wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en krijgt de huid een boost. Na inmasseren afspoelen onder de douche. De scrub kan meerdere keren per week gebruikt worden en is ook geschikt voor de gevoelige huid. De frisse geur zorgt voor een heerlijk douche- en scrubmoment.

De Body Scrub is zeer zacht in gebruik, het zijn geen grove scrubdeeltjes en daardoor kun je deze scrub meerdere keren per week gebruiken. Mijn huid voelt na het afspoelen van de scrub heerlijk zacht en gevoed aan en ruikt lekker fris!

Kneipp - Beautiful Shape Body scrub en Body lotion
Kneipp Beautiful Shape Body lotion

Deze voedende en hydraterende body lotion met druivenpitolie verstevigt de slappe huid op onder meer de armen en benen en buik en verbetert de huidelasticiteit. De ‘anti-aging’ vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen en helpt daardoor tekenen
van huidveroudering te voorkomen.

De body lotion ruikt ongelooflijk fris en fruitig en is niet te dik, zodat deze zeer makkelijk indringt in mijn huid. Hij kleeft niet en mijn huid is super zacht en ruikt heerlijk! Of mijn huid steviger geworden is na een aantal weken deze lotion te gebruiken is moeilijk te zeggen. Ik merk sowieso geen drastisch verschil maar het feit dat dit een heerlijk body lotion is voor dagelijks gebruik vind ik al een mooi voordeel.

Kneipp - Beautiful Shape Body scrub en Body lotion

De nieuwe Kneipp Beautiful Shape Body scrub en Body lotion zijn vanaf april 2017 verkrijgbaar bij diverse Kneipp verkooppunten. Adviesprijs Body scrub € 9,49 (200 ml), Body lotion € 9,99 (200 ml). Geschikt voor alle huidtypen.

Liefs,

Eefje