Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Kneipp – Amandelbloesem Seconde Bodylotion

Eind december kreeg ik nog een heel erg leuk pakketje opgestuurd van Kneipp! Wie mij op Instagram volgt heeft de foto vast wel gezien! Pakketjes krijgen is altijd leuk, maar toen ik dit pakketje opende kwam er spontaan een glimlach tevoorschijn :) Er zaten 2 producten van Kneipp in met een prachtige roze verpakking en een briefje met een mooie tekst met hartjes er rond, wie wordt hier nu niet happy van :)

Kneipp – Amandelbloesem Seconde Bodylotion:

Kneipp - Amandelbloesem Seconde Bodylotion

Kneipp - Amandelbloesem Seconde Bodylotion

Kneipp – Amandelbloesem Seconde Bodylotion:

Kneipp - Amandelbloesem Seconde Bodylotion

Kneipp - Amandelbloesem Seconde Bodylotion

Kneipp - Amandelbloesem Seconde Bodylotion

Kneipp amandelbloesem seconde bodylotion ingrediënten

Kneipp seconde body lotion met hoogwaardige amandelolie is speciaal afgestemd op de behoefte van de gevoelige huid en hydrateert deze intensief. De lichte textuur is zeer makkelijk aan te brengen en trekt echt supersnel in (enkele seconden) met als resultaat in no-time een fluweelzacht en verzorgd huidgevoel.

Amandelolie is rijk aan onverzadigde vetzuren, vitaminen, mineralen en proteïnen. Deze vettende olie wordt razendsnel door de huid opgenomen en maakt deze heerlijk zacht en soepel. Amandelolie is zo mild dat het zeer geschikt is voor de gevoelige en droge huid.

De roze verpakking maakt het allemaal heerlijk girly en met een tube van 200ml doe je al een heel eind! De seconde bodylotion is wit van kleur en niet al te dik van textuur waardoor deze bodylotion zeer makkelijk aanbrengt en ook nog eens zeer snel opgenomen wordt door mijn huid!

De geur… mmmmm, die geur is zo za-lig!! Het is niet voor niks de meest populaire geur van het hele Kneipp gamma! Het is een zeer sterke en aanwezige geur die je nog lang blijft ruiken na het aanbrengen!

Deze Kneipp seconde body lotion is vanaf deze maand verkrijgbaar bij de drogist. Adviesprijs €6,99 (200ml).

Wegens embargo krijgen jullie de review over de douchefoam begin februari!

Liefs,

Eefje

  • Ik ben ook gek op de geur van amandel, yum!

  • Petra

    Ik ben echt erg nieuwsgierig naar deze producten, want echt amandelgeuren vind ik jammie jammie ruiken