Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Kneipp – Amandelbloesem Douchefoam

Een tijdje geleden konden jullie mijn review over de Kneipp Amandelbloesem Body Lotion lezen (artikel gemist, klik dan hier). Vandaag review ik de douche foam met diezelfde heerlijke geur!

Kneipp – Amandelbloesem Douchefoam:

Kneipp is een merk waarbij genieten voorop staat. De natuurlijke ingredienten zorgen ervoor dat Kneipp geschikt is voor ieder huidtype. Daarbij ruiken de producten allemaal ook nog ontzettend lekker!

De bijzondere formule van verzorgende amandelolie, jojobaolie en rijke sheabutter zorgen voor een unieke douchebeleving. In contact met water verandert de gel in een zacht en romig schuim. Speciaal voor de gevoelige huid. Deze douche foam bevat een hoog gehalte natuurlijke etherische oliën..

Kneipp - Amandelbloesem Douchefoam

Kneipp - Amandelbloesem Douchefoam

Kneipp - Amandelbloesem Douchefoam

Net zoals de Kneipp amandelbloesem body lotion vind ik de roze verpakking zéér leuk, heerlijk girly :) Een douche foam is een zaligheid om te gebruiken onder de douche houdt van veel schuim en ik ben gek op alles wat schuimt, helaas betekent dat natuurlijk dat het product SLS bevat en dat is bij deze douchefoam niet anders. Persoonlijk heb hier ik geen last van, dus mij stoort het niet. Je hebt ook maar zeer weinig nodig van dit product en je krijgt er massa veel schuim voor in de plaats! Zalig, mijn huid voelt baby zacht en soepel aan dankzij de amandelolie! Bij de ingrediënten zie je oa. ook jojoba olie en sheabutter! De geur.. mmmmm, de geur is fantastisch!

Kneipp - Amandelbloesem Douchefoam

Kneipp - Amandelbloesem Douchefoam

Kneipp – Amandelbloesem Douchefoam ingrediënten

Kneipp amadelbloesem douche foam is te koop bij de drogist, maar ook bij bol.com voor €6,99 (bekijk ook de valentijnactie, 2e product aan halve prijs!!)

Heb jij deze Kneipp amandelbloesem douche foam al geprobeerd?

Liefs,

Eefje