Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Kérastase-Elixir Gekleurd Haar: Review!

Hello Beauty’s! Deze week heb ik opnieuw een product uit één van mijn Deautyboxen getest. In de December box zat een travel size haarolie van Kérastase (voor gekleurd haar). Zoals jullie wel al weten ben ik een enorme fan van haarolie’s. Can’t live without them! Dus tijd om deze te testen aangezien mijn Paul Mitchell Skinny Serum bijna zo goed als op is.. :(

Kérastase-Elixir Gekleurd Haar: Review!

Wat belooft deze olie?:  Deze olie zou wonderen doen voor gekleurd haar. Deze Kérastase Elixir Ultime op basis van het Oléo-Complexe en Imperial Tea zou de haarvezel van gekleurde lokken beschermen, waardoor het licht wordt weerkaatst en de kleur gaat schitteren.

Kérastase-Elixir Gekleurd Haar: Review!

Ok, zoals elke haarolie breng deze Elixir aan op handdoekdroog haar en enkel op de haarlengtes en puntjes. Ik gebruik 2 pompjes. Deze Elixir ruikt niet echt speciaal lekker (hij stinkt niet natuurlijk, maar de geur doet me weinig). Hij voelt wel aangenaam aan, is dun, niet vettig en smeert goed uit in mijn haar. Na het drogen en stylen doe ik nog een extra nootje op mijn haar voor ik het definitief afwerk.

Resultaat: mijn haar voelt zacht aan, pluist niet en glanst mooi en belangrijk: mijn haar voelt niet zwaar aan. Ik ben blij dat ik dit product mag voorstellen aan mijn andere haarvriendjes :)
Is dit mijn favoriete haarolie? Nope, toch niet.. ik blijf trouw aan mijn Paul Mitchell Skinny Serum (de geur alleen al)! Ga ik het nog verder gebruiken? Ja, tuurlijk want eigenlijk is dit een zeer goede haarolie. En I know: het is Kérastase én het is duur, maar ik veronderstel dat dit flesje héél lang zal meegaan aangezien 1 à 2  pompjes genoeg is.

Schade aan uw portemonnee: Yep! Een kleine €35,80 voor 125 ml. Te koop bij de erkende Kérastase kappers.

Ondertussen wacht ik ongeduldig op de “Januari” Deautybox! Zeer benieuwd wat daar inzit! Je leest het binnenkort hier op mijn blog!

Zijn jullie ook zo’n fan van haarolie’s? Of hebben jullie een favoriet? Laat het me zeker weten!

XOXO
Eefje