Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Juvena Superior Anti-Age Cream Review

De zomer lijkt een poging te doen, alhoewel er deze week weinig zon te zien was maar de temperaturen zijn alvast al wat warmer.. Gelukkig hadden we de voorbije weken wel wat zon en kon ik mijn nieuwe zonnecréme van Juvena uitgebreid testen!
Juvena Superior Anti-Age Cream Spf 30 combineert de perfecte bescherming tegen de schadelijke Uv-stralen en effectieve anti-aging huidverzorging. Wat ik ervan vind, lees je hier..

Juvena Superior Anti-Age Cream Review

Dat een goede bescherming tegen de zon noodzakelijk is hoef ik natuurlijk niet meer te zeggen. Ondertussen kent iedereen wel de gevolgen van onveilig zonnen.. Persoonlijk smeer ik nooit een zonnecréme onder factor 30! Dat is voor mij echt het minimum. Ik bruin vrij snel maar verbrand ook nog wel af en toe..

Juvena Superior Anti-Age Cream Review

Juvena Superior Anti-Age Cream Review

Juvena Superior Anti-Age Cream Review

Juvena Superior Anti-Age Cream Review

Juvena Superior Anti-Age Cream Review:

Juvena Superior Anti-Age Cream:

Stimuleert het immuunsysteem en vergroot tevens de regeneratieve mogelijkheden van de opperhuid
Beschermt tegen langdurige schade en vroegtijdige huidveroudering.
Beschermt tegen cel beschadiging veroorzaakt door infraroodstraling en beschermt tegen de afbraak van collageen en elastine en bestrijdt hiermee ook vroegtijdige huidveroudering.
Beschermt tegen UVA/UVB-straling en biedt fenomenale ondersteuning in het voorkomen van gevoelige reacties, zonnebrand, verlies van elasticiteit en huidveroudering.

Een zonnecréme dat niet kleeft na het aanbrengen daar geloof ik al een tijdje niet meer in, gelukkig belooft Juvena dit ook niet. Een zonnecréme dat niet plakkerig aanvoelt bestaat niet en als die toch bestaat: please let me know :) Voor nu kan ik alleen maar positief zijn over deze superior anti-age cream en gebruik ik hem bij elk zonnestraaltje! De verpakking heeft een bruine bronzen kleur en ziet er heel erg luxueus uit! De textuur ligt tussen een melk en een créme en is dus niet super dik. Wrijft heel erg makkelijk open en ruikt naar zomer in een flesje :) Ik smeer altijd een vrij dikke laag, zo kan ik wel 2 uur wachten om me nog eens in te smeren.. Na een dagje zonnen heb ik een mooi kleurtje en ben ik niet verbrand (enkel op het plaatsje waar ik precies te weinig gesmeerd heb) :) En wat leuk meegenomen is.. ik ruik naar zomer :)

Juvena Superior Anti-Age Cream is te koop via de website van Bema Beauty en kost €39,95 (momenteel is er een korting en betaal je €36!)

Welke zonnebescherming gebruik jij?

Liefs,

Eefje

  • Klinkt veelbelovend! En als het lekker ruikt is dat zeker mooi meegenomen.