Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Juvena – Eye Make-Up Remover & Massage Oil – Review

Juvena, ik had er nog nooit van gehoord.. Maar hey, ik zou geen goeie blogster zijn mocht ik niet openstaan om nieuwe merken te ontdekken en uit te testen! Dus kreeg ik een pakketje toegestuurd met 2 producten van dit luxe beauty merk! Ik mocht de ‘eye make-up remover’ en de ‘vitalizing massage oil’ testen. Benieuwd, mijn review lees je hier..

Juvena - Eye Make-Up Remover & Massage Oil - Review

Juvena - Eye Make-Up Remover & Massage Oil - Review

Juvena – Eye Make-Up Remover & Massage Oil – Review:

Juvena - Eye Make-Up Remover & Massage Oil - Review

Juvena - Eye Make-Up Remover & Massage Oil - Review

Juvena - Eye Make-Up Remover & Massage Oil - Review

Juvena - Eye Make-Up Remover & Massage Oil - Review

Juvena - Eye Make-Up Remover & Massage Oil - Review

Juvena - Eye Make-Up Remover & Massage Oil - Review

Juvena – Eye Make-up Remover

Als eerste deel ik mijn menig over de Juvena Eye make-up remover.. Zéér belangrijk om voor het slapen gaan alle make-up te verwijderen, ladies!! Ik gebruik micellair water om mijn gezicht te reinigen, maar voor mijn oog make-up te verwijderen gebruik ik sowieso ook een eye make-up remover.

De verpakking is zeer clean en strak en daar hou ik enorm van! De witte flacon met de grijze dop staat dan ook heel erg mooi op mijn badkamermeubel!

De Juvena Eye make-up remover is een milde, olievrije en verzorgende oogmake-up remover die op zachte wijze de oogmake-up verwijdert.

Aanbrengen doe ik gewoon op een wattenschijfje om daarna op mijn (gesloten) oog te houden voor een aantal seconden.. Daarna ‘veeg’ ik de oogmake-up er gewoon af. Ik gebruik altijd voldoende remover (ik ben hier nooit zuinig mee). Mijn make-up is met deze Juvena eye make-up remover dan ook zeer snel verwijderd! Deze is bovendien zeer zacht en houdt mijn huid goed gehydrateerd, mijn ogen voelen niet droog of trekkerig aan! Nog een pluspunt de eye make-up remover is geschikt voor contactlenzendragers!

Juvena - Eye Make-Up Remover & Massage Oil - Review

Juvena - Eye Make-Up Remover & Massage Oil - Review

Juvena - Eye Make-Up Remover & Massage Oil - Review

Juvena - Eye Make-Up Remover & Massage Oil - Review

Juvena – Vitalizing Massage Oil

Om deze Vitalizing Massage oil te testen heb ik even beroep gedaan op Karel, hij was voor een aantal dagen mijn masseur van dienst (en dat doet hij su-per graag) ;p
Eigenlijk kwam deze massage olie als een geschenk uit de hemel, want ik liep al dagen met rugpijn! (Niet dat ik geen massage olie in huis heb, maar het was dé perfecte moment om deze van Juvena te testen natuurlijk) :)

De verpakking is net als de eye make-up remover zeer clean en mooi. De flacon ligt goed in de hand.. Juvena Body Vitalizing Massage Oil is een zijdezachte, revitaliserende massageolie die zorgt voor een soepele en gevitaliseerde huid.

De olie ruikt goddelijk, absoluut niet overheersend maar eerder heel erg subtiel (ikzelf rook de olie niet tijdens de massage, het was pas erna dat ik de geur eventjes waarnam..).  De olie wrijft super makkelijk open en laat op mijn huid een warme gloed na, zalig! Mijn rugpijn werd door de massage en de warmte van de olie wel iets draaglijker! Mijn huid voelt ook nog eens babyzacht en soepel aan, de olie wordt super snel door mijn huid opgenomen en voelt niet vettig aan. Ik ben deze massage olie ook beginnen gebruiken als body olie voor mijn bovenbenen, ik merk hier na 2 weken geen wonderbaarlijk verschil maar mijn huid voelt wat strakker aan en glanst mooi! De Jojoba olie zorgt voor een intensieve voeding van de huid en nog een pluspunt is dat deze Juvena massage oil helpt te beschermen tegen striae! Karel haat het wanneer zijn handen vettig zijn door massage olie, maar dat is met deze vitalizing massage oil niet het geval! Hij zei zelfs dat zijn handen zacht aanvoelden :) TOP!

Ik ben heel erg enthousiast over dit luxe merk en vraag me eigenlijk af waarom ik dit nog niet eerder ontdekt heb?? :) Juvena heeft een mooi assortiment aan gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en zonneproducten, ook voor mensen met huidproblemen! De zonneproducten staan nu al op m’n wishlist!

Voor de Juvena eye make-up remover betaal je €19,20 voor 125ml. Voor de Juvena Vitalizing Massage Oil betaal je €26,40 voor 200ml. Juvena vind je op de website van Bema Beauty.

Ken jij dit mooie merk Juvena al?

Liefs,

Eefje

 • De make-up remover klinkt interessant.

 • Jeapiebel Choosebeautiful

  Ik ben ook nooit zuinig met remover of verzorgingsproducten.
  Ik wil liever een goed een schone huid. Mooi om kennis te maken met het merk
  Juvena. De massageolie ruikt goddelijk. Je maakt mij erg nieuwsgierig naar!

 • Oh die kende ik nog niet maar het lijkt me wel fijn! Mooie foto’s ook!

 • mmm deze klinkt echt wel goed eigenlijk. ik kende het nog niet

 • Nog nooit van gehoord! Maar klinkt wel veelbelovend :) Al ben ik momenteel nog even zoet met mijn remover van Tropica ;)