Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Je bent verslaafd aan shoppen als…

‘I like the money right where I can see it: hanging in my closet’ Denk jij er ook zo over? Welkom in het clubje van de shopaholics! Als de volgende 10 dingen je bovendien iets te bekend in de oren klinken, wordt het misschien eens tijd om in te grijpen… :)

Je bent verslaafd aan shoppen als...

Je bent verslaafd aan shoppen als…

…je hysterisch wordt in de buurt van je favoriete winkel!

…je niet kan begrijpen dat er mensen bestaan die niet graag shoppen!

…je voor je overvolle kleerkast staat, en je hebt niks om aan te doen!

Je bent verslaafd aan shoppen als...

Je bent verslaafd aan shoppen als...

…shoppen de enige remedie is bij een ‘off’ day!

…je 2 keer twee keer dezelfde outfit koopt en dit pas opmerkt bij thuiskomst!

…je elke dag naar dezelfde webshops surft om de laatste nieuwtjes te checken!

…Je pakjes ontvangt waarvan je niet eens meer wist dat je ze had besteld!

Je bent verslaafd aan shoppen als...

…er kleren in je kleerkast hangen met het prijskaartje nog aan!

Je bent verslaafd aan shoppen als...

…shoppen voor jou hetzelfde is als een work-out!

…’sparen’ niet in je woordenboek staat!

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen schuldig te zijn!
Ik ben een echte shopaholic.. schamen doe ik mij niet, waarom zou ik..

Je bent verslaafd aan shoppen als...

XOXO
Eefje

  • Woops, als ik dit lees, vrees ik dat ik een shopaholic ben :) En ik ben ook van het principe: als iedereen zoveel zou kopen als ik, dan zou de economische crisis verleden tijd zijn! Komaan, mensen, maak de wereld mooier!

  • haha, wat leuk om te lezen!

  • Haha sommige dingen zijn inderdaad best herkenbaar, oops ;-)

  • Hihi, grappig om te lezen! In sommige quotes herken ik mezelf wel :p

  • Hahaha, true!

  • Hahahaha, die eerste quote is écht goed!

  • Oh jee, die van een overvolle kledingkast, maar ik heb nog steeds niets om aan te trekken is zéér herkenbaar ;-)

  • Sommigen komen me inderdaad bekend voor… oeps. :c

  • Hihi een paar komen ook bij mij overeen, oepsie.

  • Haha oh wat erg, ik herken mezelf ook in een hoop punten. Ik spaar overigens wel, want dat vind ik belangrijk. Maar ik ben ook een vreselijke spender, zonder te blikken of te blozen. En ja, als ik me rot voel, dan bestel ik vaak wat! Maar het is niet zo dat ik dat ‘vergeet’, ik kijk juist enorm uit naar mijn pakjes hihi.