Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Het is weer tijd voor laarzen!

Zucht, de zomer is voorbij. Ik mis die lange avonden nu al, heerlijk buiten eten en daarna nog met een cocktail nagenieten van een warme dag in de lounge :) Maar, we hadden alweer een mooie zomer en stiekem heb ik al een beetje zin in de herfst want een nieuw seizoen betekent een switch in je kleerkast en dus nieuwe kledij en schoenen!

Vorige week was het slecht weer, zeer fris, veel wind en regenachtig en toen haalde ik al mijn eerste herfstoutfit uit de kast.
Een mooi nieuw floral jurkje met lange mouwen en daaronder mijn nieuwe laarsjes van bij Van de Assem. Laarsjes in cognac kleur, niet te hoog en super comfortabel. Ik voel me echt goed in deze outfit.

Het is weer tijd voor laarzen!

Het is weer tijd voor laarzen!

Het is weer tijd voor laarzen!

Het is weer tijd voor laarzen!

Tijdens de herfst en winter draag ik afgewisselend laarsjes en sneakers. Met een kleine voorkeur voor laarzen :) Deze laarzen zijn ideaal van hakhoogte voor mij om comfortabel de dag mee door te komen. Ik kon vroeger een volle dag werken met hakken van 8 cm, maar die tijd is gepasseerd :) Doe mij maar een iets minder hoge hak om na een lange dag zonder pijn naar huis te rijden :D

De laarsjes zijn met zoveel te combineren.. met een skinny jeans, een midi rok (jurk), zelfs een maxi rok (jurk). Ik weet nu al zeker dat ik ze super veel zal dragen!

Bij Van den Assem heb je enorm veel keuze, de nieuwe collectie staat op de website en je kan ook shoppen via je telefoon want ze hebben ook een app! Veel shopplezier!

Wat draag jij liever sneakers of laarsjes?

Liefs,

Eefje