Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Intimacy Noir

Intimacy Noir is een nieuwkomer in de wereld van de luxe parfums en is in september 2016 gelanceerd. Het is gecreëerd door echte parfumliefhebbers die de essentie van de parfumerie willen benadrukken: het parfum. Dit intieme parfum komt zo dicht bij de vrouwen die het dragen, dat ze er één mee worden. De weldadige ingrediënten, de emotie die het parfum teweegbrengt en de sensualiteit die het omgeeft, maken dit parfum zeer geliefd.

Intimacy Noir

INTIMACY
Een heerlijke sluier waar je je ieder moment van de dag in kunt hullen… Het parfum als soulmate van de vrouwen die het dragen, laat hun persoonlijkheid zien. Het is een tweede huid die ze aantrekken, zelfs zonder kleren. INTIMACY haalt met zijn ongekende nieuwe geur de sensuele identiteit van iedere vrouw naar voren. Het parfum streelt de zintuigen.

Intimacy gebruikt de allermooiste ingrediënten van de luxe parfumerie voor een verfijnde en tijdloze harmonie die samensmelt met de huid: zo ontstaat er een onweerstaanbare, unieke geur.

Intimacy Noir

INTIMACY NOIR
Ontdek INTIMACY Noir. Dit parfum onthult je vrouwelijke kant en is een sensualiteitsmagneet. De heerlijke, sensuele geur is echt verslavend. INTIMACY Noir is het ideale parfum voor vrouwen die een onvergetelijke en vooral onweerstaanbare indruk achter willen laten. Dit is hét parfum voor iedere verleidelijke, fascinerende en glamoureuze vrouw.

HET PARFUM
Deze oriental gourmand combineert charisma, vrouwelijkheid en sensualiteit. Koffie-aroma’s vormen de basis van deze moderne vrouwelijke geur. De energie van zwarte koffie wordt in goede banen geleid dankzij de frisse citrusnoten en de fruitige zachtheid van moerbeien en kokosnoot. Deze gedurfde geuren maken plaats voor een sensueel hart van witte bloemen met als middelpunt jasmi jn en oranjebloesem, gecombineerd met een vleug je Turkse rozen. Bovendien ruik je een basis van heerlijke vanille en karamel, in een subtiele mix met sensuele en verleidelijke geuren van fijn hout en muskus.

TOPNOTEN
Mandarijn, citroen, moerbei, kokosnoot, olie van gebrande koffie

HARTNOTEN
Lelietje-van-dalen, absolu van indische jasmijn, absolu van Turkse roos, oranjebloesem

BASISNOTEN
Fijn hout, karamel, sandelhout, cederhout uit de Himalaya, vanille, muskus

Een flacon zo zacht als de huid:
De ovale flacon met sensuele vormen is verpakt in een lederen omhulsel dat heel zacht aanvoelt. De subtiel bewerkte materialen, tussen leer en metaal, geven de flacon een sensualiteit en elegantie die direct de aandacht weten te trekken. Je kan niet anders dan de flacon in de hand nemen en te voelen. De dop, ook bedekt met leer, staat als een juweel op de bovenkant van de fles, voor de ultieme verfijning.

Intimacy Noir

Eau de parfum 30 ml – € 39,95
Eau de parfum 50 ml – € 54,95
Eau de parfum 100 ml – € 79,95
Geparfumeerde Bodylotion 150 ml – € 19,95

INITMACY NOIR is exclusief bij ICI PARIS XL verkri jgbaar vanaf 20 januari 2017.

Heb jij deze geur al geprobeerd?

Liefs,

Eefje