Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Interieur goals

Ook ben ik super veel bezig met mode en beauty, toch heb ik ook een grote interesse in interieur. Ik kan echt genieten van een prachtig interieur en versteld staan hoe iemand alles zo mooi kan matchen. Want een instaproof interieur, wie wil dit nu niet? Bij ons het een mik mak van stijlen. Ik hou enorm van de Scandinavische stijl. Maar ik kan ook helemaal verliefd worden op een strak en modern interieur. Ik kan gewoon niet kiezen haha. Daarom is het interieur bij ons een mix van modern met natuurlijke materialen en een Scandinavische toets :) Maar op Pinterest schuim ik vaak mooie plaatjes af en denk ik ooooh boy, interieur goals!!!

Wat me vooral aanspreekt is het strakke, minimalistische design. En ik hou van zachte kleuren, pastels. Ik hou niet van drukke interieurs met veel prints en donkere kleuren. Ik hou ook niet van vintage, vind ik niks aan. En alles moet matchen tot de kleinste details. De kaarsen, de vloerbekleding, de verlichting en zeker ook de raamdecoratie. Zelfs de gordijnen in onze keuken en ons Velux rolgordijn in de badkamer hoort bij het interieur. Alles moet mooi in elkaar vloeien, snap je?

Ik kan ook zo genieten van een dagje interieur shoppen en dan bedoel ik niet online, maar echt in een interieur zaak en het liefst loop ik door de afdeling met de woonaccessoires. Kussentjes, kaarsen, kadertjes, gordijnen,.. ik ben er dol op en ik wil het allemaal. Tot ik ermee thuis kom en besef dat het eigenlijk niet in ons interieur past :) Herkenbaar?

Interieur goals

Interieur goals

Interieur goals

Interieur goals

Interieur goals

Interieur goals

Ik zal nooit een interieur architecte worden. Ik koop gewoon wat ik mooi vind. En soms heb ik geluk dat het allemaal mooi matched. Een interieur zoals in de ‘boekskes’ zal ik nooit hebben, maar ik steek er graag tijd en energie in en dat maakt me gelukkig.

Hou jij van een bepaalde interieur stijl?

Liefs,

Eefje