Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Incoco – Golden Lattice Nagelstickers

Kant en klare nagelstickers zijn misschien wel de oplossing indien je niet gezegend bent met een vaste hand om nagellak netjes aan te brengen zonder kliederen.. Maar ik gebruik ze ook wel eens af en toe als afwisseling en vooral omdat nagelstickers altijd zo’n mooie patroontjes hebben en mijn nailart skills nog niet helemaal optimaal zijn :) Ik kocht een doosje nagelstickers of nailpolishappliques zoals op het doosje staat van Incoco (verkrijgbaar in het kruidvat).

De Incoco Golden Lattice Nagelstickers breng je dus aan zonder knoeien en je hoeft geen rekening te houden met de droogtijd! Het doosje bevat 8 double ended nail polish strips van 100% nagellak (16 verschillende maten). Elke strip heeft namelijk zowel een smal als iets breder uiteinde, zodat je altijd de juiste maat hebt! De stickers zijn gemaakt uit een bacecoat, nagellak en een topcoat! De nagelstickers verwijderen kan simpel met gewone nail polish remover.

Het aanbrengen is heel simpel, je verwijdert de folie en kleeft de stickers netjes op je nagels.. de sticker scheur je af door deze langs je nagelrand af te scheuren. De restjes van de sticker vijl je gewoon af met je nagelvijl. Klaar!

Incoco - Golden Lattice Nagelstickers

Incoco – Golden Lattice Nagelstickers:

Incoco - Golden Lattice Nagelstickers

Incoco - Golden Lattice Nagelstickers

Incoco - Golden Lattice Nagelstickers

Het resultaat vind ik prachtig maar dat komt dan ook mede door het zwart/gouden printje.. Ik had wel meer verwacht van de houdbaarheid, de avond zelf had ik al chips! Ik heb ze toch zo’n 3 dagen op mijn nagels laten zitten, daarna heb ik ze verwijderd (wat ook wel niet zo makkelijk ging als wordt vermeld)! Dus, conclusie: Leuk alternatief voor wie niet wil kliederen met nagellak. Leuk voor een avondje uit, maar helaas niet om een lange tijd van mooie nagels te genieten!

Incoco Golden Lattice nagelstickers vind je oa. in het kruidvat en kosten €7,95

Heb jij al nagelstickers geprobeerd? Tips van andere nagelstickers met een lange houdbaarheid zijn altijd welkom!!

Liefs,

Eefje

  • Dit lijkt me ideaal! Een simpel kleurtje aanbrengen lukt me nog, maar echte nail art is niet aan mij besteed :) Wel jammer dat ze al zo snel gaan chippen :(

  • ik ben nooit zo handig met stickers. Ik krijg die er mooi nooit op: kreukels, scheuren,…