Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

HOT OR NOT?

Hi Beautyzzzzzz,

Ik heb een nieuwe Categorie toegevoegd aan mijn blog.. HOT OR NOT? Bij deze categorie zal ik nieuwe trends op gebied van mode, beauty en make-up posten. De bedoeling is dat jullie bij de comments mij laten weten of jullie de trends eerder HOT or NOT vinden.. Ikzelf zal ook mijn mening in de post zelf mee delen.

Hopelijk vinden jullie deze categorie HOT! ;p

De Fringe Bikini!
Ik ben er vroeg bij..I Know, maar zullen we alvast de zon in onze gedachten laten schijnen en in de zomersfeer komen! Ik heb ze al veel voorbij zien komen op Facebook en in webshops. De Fringe Bikini!

HOT OR NOT?

HOT OR NOT?

HOT OR NOT?

HOT OR NOT?

HOT OR NOT?

De fringe bikini. Deze bikini’s hebben allerlei franjes aan de top hangen. Je hebt ze in allerlei (zomerse) kleuren, maar ze bestaan ook in ombre kleurtjes. Ik vind de trend zelf heel erg mooi. Ik zie er mezelf al mee aan het zwembad liggen in Zuid-Frankijk of op het strand in St-Tropez! Al heb ik wel mijn twijfels en vrees ik dat ze de boezem erg zwaar doet lijken. Ik denk dat deze trend heel mooi is bij vrouwen met kleine borsten. Maar ik duik zeker het pashokje in om te zien hoe zo’n bikini mij staat!

Ik zeg: HOT!

Laat die zon nu maar komen! :)

Wat vinden jullie van deze fringe bikini’s? HOT OR NOT? En vinden jullie zo’n HOT OR NOT? artikel leuk? Let me know!!

XOXO

Eefje

 • Ik vind het wel leuk om te zien.. Maar ik zie het zooooveel dat ik het niet echt meer zou willen..

 • Ik vind het wel gaaf, maar ik weet niet of ik het zelf zou graan dragen in de zomer.

 • Ik zeg HOT

 • Hot natuurlijk! Ik ging deze vorig jaar kopen, maar toen had ik al enkele dure bikinis aangekocht bij Victoria’s Secret. Dit jaar stel ik het niet meer uit en koop ik deze! :-P ik ben nog aan het twijfelen tussen een zwarte, blauwe of paarse.

 • HOT, ik wil hem hebben!

 • Lisa

  Hot! Alleen ik heb een kleine d
  Voor de rest slank hoor, dus moet het aanzien

 • Hot! Vind ze echt heel gaaf!

 • Ik ben fan van de fringe bikini trend :D

 • Ik vind het opzich wel leuk om te zien, maar ik zou er zelf geen willen hebben :P

 • Ik vind het wel leuk, maar ik hoef er zelf geen te hebben..

 • Ik vind ze er leuk uitzien maar je ziet ze niet zoveel op facebook ook voorbij komen dat ik hem eigenlijk niet meer zo orgineel vind.

 • Ik vind het wel leuk! Niet alle modellen zijn mijn ding, maar zeker bij die strapless bh’s vind ik het leuk.

 • Ondanks dat ik ze nu echt TE veel zie en ik ze daarom al niet wil toevoegen aan mijn bikini collectie zou ik toch wel zeggen: HOT.
  Ik ben niet zo’n fan van franjes dus ik zou er sowieso eigenlijk geen aanschaffen, en ik denk ook dat de bikini in sommige kleuren een tikje ordinair zou kunnen zijn. Maar dat ligt natuurlijk ook weer helemaal aan de persoon die hem draagt en hoe zij hem draagt!

 • Ik wil ze nu hebben voor een paar euro!!!