Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

HOT OR NOT? Ripped Jeans!

Dit weekend was ik in Knokke en wat me daar altijd opvalt is dat het straatbeeld overheerst wordt door mensen die de fashion trends echt volgen! In Gent waar ik werk zie ik meer de alternatieve mensen.. Knokke en Gent liggen op een uurtje van elkaar en toch is er op gebied van mode een groot verschil zichtbaar.. Bij H&M, Zara of Mango in Knokke vind je ook andere collecties in de winkel dan in Gent! Het is moeilijk uit te leggen, je moet het eigenlijk zelf eens zien en dan zal je mij gelijk geven :)

Wat mij dit weekend vooral opviel waren de ripped jeans! Jonge meisjes van 15 – 16 jaar droegen deze jeans, maar ook mama’s van rond de 30 jaar en zelfs iemand waarvan ik dacht 50 plus :)

Ik heb gemengde gevoelens bij deze trend, ik vind het tegelijk mooi maar ook een beetje goedkoop uitzien! Ik weet dat je bij de luxe merken bv D&G, Versace, Armani,.. hiervoor veel geld neertelt (echt honderden euro’s)! Gelukkig zijn er goedkopere alternatieven zoals bv bij H&M, Zara, Mango, enz.. Maar de goedkoopste manier is natuurlijk zelf de schaar in je jeans zetten! Ha!

HOT OR NOT? Ripped Jeans! HOT OR NOT? Ripped Jeans! HOT OR NOT? Ripped Jeans! HOT OR NOT? Ripped Jeans! HOT OR NOT? Ripped Jeans!

Ik vind de skinny versie van Paris Hilton wel mooi, maar toch zeg ik persoonlijk NOT! Mij zal je er niet mee over straat zien lopen, en nee.. ook niet in Knokke :)

Wat vind jij van Ripped Jeans? HOT or NOT?

XOXO
Eefje

 • Sorry, maar dit is niet helemaal mijn smaak…

 • als het een beetje subtiel is vind ik het nog wel oké, maar ik vind het snel al een beetje too much!

 • Jaa ik hou ervan!!! :D Alleen dan in de zomer!

 • Ik weet het niet zo goed. Ik denk dat ik het wel nog leuk vind als het casual is, zoals bijvoorbeeld op die foto van Rachel Bilson.
  Op zich vind ik de combinatie van Kim K ook wel leuk als ze die laarsjes achterwege had gelaten tenminste

 • 1 klein scheurtje vind ik wel nog kunnen, maar eigenlijk is het toch een dikke not bij mij. Je kan evengoed een schaar pakken en gaten knippen in je broek :)

 • Ik heb een tijdje deze ‘trend’ gevolgd maar gho nu is het echt mijn ding niet meer! :-)

 • Ik vind ‘m leuk maar dan wanneer het een beetje subtiel is.

 • jemkedezwarte

  hot!! i want one! ik wil die van mango of ik wil de boyfriendmodel van zara eens proberen

 • Ik zeg ook NOT :)!

 • Ik vind het wel mooi!

  xoxo
  Grietje
  http://www.secondagenda.be