Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Hot or Not? Onesies

Oh, ze zijn zo cute en ze zien er verschrikkelijk comfortabel uit! Perfect om een hele avond mee in de zetel voor tv te hangen. De Onesies ofwel pyjama’s uit één stuk al dan niet met voetjes en een knotsgekke dierenkap :) Alhoewel comfortabel? Toch niet als je dringend naar de wc moet, want dan moet dat ding helemaal uit en zit je daar op wc helemaal in je blootje (= brrrrr..hallo winter) :)

Hot or Not? Onesies

Hot or Not? Onesies

Hot or Not? Onesies

Hot or Not? Onesies

Hot or Not? Onesies

Hot or Not? Onesies

Hot or Not? Onesies

Hot or Not? Onesies

Ik vind ze echt supercute en toch ook wel leuk om cadeau te geven :)

Heb jij zelf een Onesie? Hot or Not?

XOXO
Eefje

 • Ik kan me voorstellen dat het erg comfortabel is, maar ik vind het er echt niet uit zien!

 • Hot zou ik ze niet snel noemen. Maar who cares… ze zien er super gezellig, warm en zacht uit! :D

  x

 • hot!

 • Ik ga voor de not!

 • De laatste: zwart met roze vind ik nog best leuk!

 • jemke

  ik vind het schattig en die rode vind ik mooi, maar ik ga dat niet voor mezelf kopen. leuke post! idd brrr als je dan alles moet uitdoen :/

 • Ik vind het zelf wel schattig maar niet echt wat voor mij.

 • Jaaaaaaa, HOT! Ik heb er 3, 2 achterlijke dierenpakken en 1 “normale” :)

 • me

  Ik wil er niet dood in gevonden worden.

 • Sam

  Absoluut hot met de voorwaarde dat het een gekke onesie is!

 • Ik héb nog geen onesie, maar ik wil er wel supergraag eentje. Lijkt me gewoon héél erg comfy. Nah!

 • Ik vind ze echt afschuwelijk, het doet me denken aan hansoppakken die we op het werk voor ouderen gebruiken. Sorry