Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

HOT OR NOT? Maxi Dresses!

De maxi dress is eigenlijk al een tijdje hip en niet per se een nieuwe trend.  Ik heb er een haat-liefde verhouding mee, ik vind ze mooi bij een ander maar bij mezelf niet zo.. mijn man vindt ze er als gordijnen uitzien, en ze doen je soms vormloos lijken. Elk merk heeft wel een aantal modellen in zijn collectie en je vindt ze in verschillende stofjes, verschillende patroontjes en modellen.. strapless, halter, enz..

Eigenlijk moet ik eerlijk bekennen dat ik iedere zomer van plan ben geweest er ééntje te kopen, maar om één of andere reden deed ik het toch niet.. maarrrrrr haha, het voorbije weekend kocht er één.. nee, twee! Jaaahhahaa.. ik heb er 2 voor deze zomer. Grappig verhaal trouwens: Ik zocht ééntje bij H&M (staat op mijn wishlist) maar ik vond deze niet (de verkoopster wist ook niet welke ik bedoelde) en daarom kocht ik een andere bij New Look.. toen we opnieuw naar de auto gingen begon het heel hard te regenen en schuilden we bij ‘jawel’ H&M.. ik kon mezelf maar beter nuttig maken en nog een beetje rondsnollen in de winkel.. en wat zie ik in mijn ooghoek!!!! Hahahahahaaaa… WTF.. mijn maxi dress en in mijn maat! This must be my lucky day!!!!

Dus heb ik er nu twee, of ik ze effectief zal dragen weet ik niet :) hubby vindt ze nog steeds op gordijnen lijken! Ik zocht enkele mooie maxi dresses voor jullie..

HOT OR NOT? Maxi Dresses!

Dit is dus dé H&M (zebra) maxi dress :)

HOT OR NOT? Maxi Dresses!

HOT OR NOT? Maxi Dresses!

HOT OR NOT? Maxi Dresses! HOT OR NOT? Maxi Dresses!

Draag jij een maxi dress deze zomer?

XOXO
Eefje

 • Ik vind sommige wel mooi :) alleen draag ze zelf niet.

 • Ik vind ze vooral mooi bij een ander maar niet bij mezelf.

 • Jaaaa ik er heb er zelfs 2

 • Erg mooi! En toch draag ik het zelf niet zo snel.

 • Zeker hot. Mits je + 1.75 cm bent!

 • HOT HOT HOT HOT
  Ik heb er zelf ook 2 haha

 • hot!!!

 • Ik vind ze erg leuk alleen niet zo praktisch…

 • Maxi dresses vind ik hartstikke hot! Die van de H&M is echt heel leuk, goede koop :)
  Grappig dat jouw man ze op gordijnen vindt lijken, mijn vriend vind ze juist erg mooi. En mijn broertje vind het er uit zien alsof je naar een chique feest gaat haha

 • Ik heb er geen maar vind het wel mooi! Ideaal voor tijdens een strandwandeling op een zwoele zomeravond :)

 • Hot!

 • Deze ladies zien er allemaal fantastisch uit in hun maxidress, maar zelf vind ik dat ik er klein in lijk en lijk te verdrinken in stof. Niet echt iets voor mij dus :-)

 • Ik vind ze echt heel leuk bij anderen maar mezelf zie ik er niet in rondlopen. :)

 • Ik heb er 1 gekocht een paar dagen geleden. Het is een fijn zwart exemplaar dat mooi aansluit maar dan ook weer niet té zodat je elk bobbeltje of rolletje ziet ;-)
  Lijkt me echt iets voor jouw lichaamsbouw en dan zal je man het zeker geen gordijn vinden!

 • Ik vind het wel echt heel mooi maar ik vind mezelf een beetje klein en mollig dus dan staat het weer niet..

 • Dikke like! Ben alleen zo klein :(

  XO

 • ik wil er graag eentje, maar heb beetje zelfde probleem als jij. ik vind niet dat ik er mee sta… ik ben 1m72 nochtans dus ja, moet wel kunnen. kan zelfs mooi zijn bij kleinere dames. ik vind het zeker hot! maar ik durf het precies niet aan… ik voel me er dik in, denk dat het dat is ;)