Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Honeymania Bodyscrub – The Body Shop

Een aantal weken terug konden jullie het artikel lezen over de Play with Colour Party bij The Body Shop (het artikel lees je hier), bovenop mijn aankopen kreeg ik dan ook een goodiebag t.w.v €25 mee naar huis (goodiebag artikel lees je hier). Daarin zat o.a een bodyscrub uit de Honeymania lijn.. Ik was er best nieuwsgierig naar, want de Honeymania lijn is zeer populair! Dus ik nam de pot bodyscrub mee onder de douche en dit is mijn eerlijke mening..

Honeymania Bodyscrub - The Body Shop

Honeymania Bodyscrub - The Body Shop

De verpakking zelf is typisch voor TBS, een grote ronde pot met een schroefdeksel die zeer handig te gebruiken is onder de douche (glijdt niet uit je handen! zeer belangrijk)! :)

Ingrediënten: Glycerin, Sodium Chloride, Cetearyl Alcohol, Cera Alba/Beeswax/Cire d’abeille, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Cocoyl Isethionate, Zea Mays Starch/Zea Mays (Corn) Starch, Mel/Honey/Miel, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Hydrogenated Castor Oil, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Geraniol, Linalool, Limonene, Citric Acid, CI 77891/Titanium Dioxide, CI 19140/Yellow 5 Lake, CI 77491/Iron Oxides.

Honeymania Bodyscrub - The Body Shop

Deze scrub bevat maïspoeder, wat het scrubbende effect geeft, en veel bijenwas. De structuur is even wennen, want hij voelt behoorlijk dik en stug aan. Wanneer je water toevoegt wordt hij romig en is hij een prima verzorging voor je huid. Ik vind deze scrub toch wel te iets mild omdat ik liever een stevige scrub heb, ik voel tijdens het masseren bijna geen scrubkorrels! Wanneer ik scrub moet mijn huid rood zien en een beetje pijnlijk aanvoelen, vind ik persoonlijk. Het scrub effect is minimaal en ik merk hier dan ook bijna niets van op mijn huid. Ik houd dus meer van grove scrubs.
Ik vind deze scrub ook niet echt heel zuinig in gebruik, ik heb serieus wat scrub nodig voor mijn hele lichaam. Mijn huid is wel erg zacht na gebruik, maar dan kan ik even goed de douchegel gebruiken. Deze scrub zal ik dan ook niet aanschaffen wanneer deze op is.. jammer!

Voor deze Honeymania bodyscrub betaal je €15 voor 200ml!

Heb jij deze bodyscrub al geprobeerd?

XOXO
Eefje

 • Ik ben sowieso gek op producten van TBS maar deze Honeymania lijn is erg lekker qua geur :-) De scrub heb ik er nog niet van geprobeerd, maar hij lijkt mij wel erg fijn x

 • Hij is inderdaad vrij zacht, maar de geur vind ik echt heerlijk heerlijk heerlijk, zoals alle producten uit de Honeymania lijn.

 • Ik heb ook liever een grove scrub voor mijn lichaam
  dus deze body scrub zal niets voor mij zijn

  Liefs,
  Karlien

 • Ik heb deze zelf al twee keer gekocht en gisteren een pot opgemaakt. Ik vind het net wel een fijne afwisseling om een zachtere scrub te gebruiken. Maar ik moet je gelijk geven, hij werkt niet heel zuinig. Omdat het zo’n vaste structuur heeft vallen er wel eens stukjes uit mijn handen… :-)

 • Ben helaas geen fan van de geur.. Maar wel van de andere geur varianten van TBS!

 • Persoonlijk vond ik zelf de scrub net iets te fijn en daarnaast ging halve wegen de geur mij helaas tegen staan