Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

H&M lanceert Beautylijn

Goed nieuws voor fans van H&M en budget make-up! H&M lanceert een spiksplinter nieuwe beautylijn met daarin make-up musthaves voor een klein prijsje.

De huidige beautylijn zal compleet vervangen worden door de nieuwe beautylijn. De nieuwe beautycollectie zal maar liefst in 900 winkels en 40 verschillende markten verkocht worden.

De H&M Beauty collectie bestaat uit make-up, maar ook haar haarproducten, body care en beauty tools. De nieuwe H&M beautylijn is ook voorzien van een nieuwe stijlvolle verpakking. Elk seizoen wordt de beautylijn aangevuld met nieuwe kleuren. Naast de ‘gewone beautylijn’ zal er ook een conscious beautylijn met duurzame make-up producten en een premium beautylijn komen.

H&M lanceert Beautylijn H&M lanceert Beautylijn H&M lanceert Beautylijn

Momenteel is een deel van de collectie al online te koop! Ik toon jullie binnenkort mijn favorieten!

Liefs,

Eefje

 • Gaaf deze nieuwe make-up lijn van H&M. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit ervan.

 • Amy

  Ik ben vooral benieuwd naar de bodyproducten en de oogschaduw palettes!

 • De verpakkingen zien er alvast mooi uit vind ik.

 • Wow, ziet er veelbelovend uit. Wanneer liggen ze in de winkel?

 • Voor mijn verjaardag nam mijn zus een body mist die heel lekker ruikt voor me mee uit Londen. Ze zag de producten ook al in de H&M van Brugge maar daar was er niet veel vond ze!

 • Leuke verpakkingen zeg, ziet er erg luxueus uit :)

 • ohhh, het ziet er super de luxe uit, erg mooi om te zien…

 • Erg lang geleden dat ik hier nog eens gereageerd heb, dus het wordt nog eens tijd!
  Deze collectie ziet er super mooi en luxueus uit! Vooral de lipsticks en de palettes. Ik ben heel erg benieuwd naar je favorieten!