Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

H&M Aqua Liquid Eyeliner – Beach Life

Ik gebruik regelmatig liquid eyeliners, gelukkig heb ik een vaste hand want die heb je echt wel nodig om een liquid eyeliner aan te brengen.. Normaal gezien blijf ik trouw aan mijn zwarte eyeliners maar omdat de zon zo mooi schijnt de laatste tijd had ik zin een kleurtje op mijn ooglid :) Bij de H&M Beauty lijn is er keuze uit verschillende kleuren liquid eyeliners en ik ging voor een fel blauw genaamd ‘Beach Life‘!

H&M Aqua Liquid Eyeliner - Beach Life

H&M Aqua Liquid Eyeliner – Beach Life:

De liquid eyeliner zit in een wit/aqua blauwe verpakking met gouden letters en staat zeer schoon te wezen in mijn make-up bakje in de badkamer.. De Aqua kleur is lekker fel, bevat kleine shimmertjes en laat je wegdromen naar tropish eiland met witte stranden en een aqua blauwe zee (een mens mag dromen, right!)

H&M Aqua Liquid Eyeliner - Beach Life

H&M Aqua Liquid Eyeliner - Beach Life

H&M Aqua Liquid Eyeliner - Beach Life

H&M Aqua Liquid Eyeliner - Beach Life

H&M Aqua Liquid Eyeliner - Beach Life

De aqua liquid eyeliner brengt makkelijk aan, maar is redelijk waterachtig van substantie en geeft daardoor niet zo’n goeie pigmentatie af. Dus om een mooi resultaat te behalen zijn meerdere laagjes boven elkaar noodzakelijk en om de eyeliner extra te doen opvallen maak ik er een winged eyeliner van.

Om één of andere reden lukt het mij niet om mijn ogen mooi op foto vast te leggen? Wie tips heeft, please shoot!

Swatch:
H&M Aqua Liquid Eyeliner - Beach Life

De aqua liquid eyeliner bestaat in 12 kleuren en kost €5,99. Meer info op de site van H&M.

Wat vind jij van zo’n felle liquid eyeliner? Iets voor jou?

Liefs,

Eefje

  • Oh hij is echt heel mooi! De make up van H&M wordt steeds beter!

  • Griet L

    <3 liquid eyeliner! Hij ziet er mooi uit alleen jammer dat hij iets te waterachtig is

  • Wat een lekkere frisse kleur!