Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Het nieuwe kruidenthee gamma van Kneipp

Het nieuwe theegamma van Kneipp bestaat uit 10 verschilllende kruidenmelanges. Voor elke behoefte is er een specifieke thee. Alle kneipp theeën hebben een extra smakelijke twist dankzij natuurlijke ingrediënten zoals bijvoorbeeld citroengras, gember, zoethoute en kaneel. En uiteraard bevatten ze, geheel volgens de filosofie van Kneipp, geen kunstmatige smaakstoffen of zoetstoffen.

Het nieuwe kruidenthee gamma van Kneipp

DE KNEIPP KRUIDENTHEE KWALITEITSGARANTIE:
-Hoogwaardige kruiden van de beste kwaliteit
-Is van nature theïnevrij
-Bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen
-Ongebleekt theezakje op plantaardige basis
-Afbreekbaar aroma-beschermend theezakje

Het nieuwe kruidenthee gamma van Kneipp

Kruidenthee Kamille
Van oudsher staat kamille bekend om haar verzachtende eigenschappen. Kamillebloesem heeft een positieve invloed op de gezonde spijsvertering en een verzachtend effect op de mond, keel en luchtwegen. Kneipp natuurlijke kruidenthee kamille met zijn aangenaam zachte smaak bevat 100% natuurzuivere kamillebloesem en is een klassieker onder de kruidentheeën.

Kruidenthee Cranberry
Kneipp natuurlijke kruidenthee cranberry heeft een heerlijk fruitige smaak en bevat cranberry, rozenbottel en citroengras. Rozenbottel staat bekend om zijn gunstige invloed op het algemeen welzijn. Kneipp kruidenthee bevat krachtige ingrediënten uit de natuur die de gezondheid bevorderen.

Kruidenthee Gewichtsbeheersing / Gewichtsafname
De Kneipp natuurlijke kruidenthee gewichtsbeheersing bevat zorgvuldig geselecteerde kruiden. De bijzondere combinatie van senna en theïnevrije groene thee ondersteunt de wensen tot gewichtsbeheersing.
Voor verantwoord afslanken adviseren wij een gezonde levensstijl door regelmatige beweging in combinatie met een uitgebalanceerd voedingspatroon.

Het nieuwe kruidenthee gamma van Kneipp

Kruidenthee Brandnetel
De Kneipp natuurlijke kruidenthee brandnetel heeft een heerlijk milde, zuivere en verfrissende smaak door de toevoeging van een vleugje citroenschil.

Kruidenthee Detox
Kneipp detox kruidenthee voor schoonheid en welbevinden heeft een frisse natuurlijke abrikozensmaak. Het is goed om in drukke periodes bewust regelmatig extra aandacht te geven aan je eigen welbevinden. Daarbij helpt een Detoxdag: lekker ontspannen, bewust eten en gezond drinken: dat versterkt en reinigt je mind en je body. Zodat je er weer lekker tegen aan kunt! Deze theecompositie past in een gezonde levensstijl.

Kruidenthee Groene Thee
Kneipp natuurlijke kruidenthee groene thee staat al vanuit de Chinese oudheid bekend om haar bijzondere eigenschappen. In de Kneipp groene kruidenthee worden deze eigenschappen behouden door de bijzondere bereidingswijze. De Kneipp natuurlijke kruidenthee groene thee heeft een heerlijke smaak door de toevoeging van de kruiden anijs, kruizemunt, kaneel en zoethout.

Het nieuwe kruidenthee gamma van Kneipp

Kruidenthee Na het eten
Kneipp na het eten* kruidenthee is gebaseerd op de zuur en base gedachte uit de natuurvoeding. De zorgvuldig geselecteerde mix van planten wordt aanbevolen na een avond heerlijk tafelen.
De combinatie van een gevarieerde voeding, minder stress en meer lichaamsbeweging draagt bij tot het behoud van gezondheid en evenwicht. *Kruizemunt ondersteunt de spijsvertering. Zink draagt bij aan een normaal zuur-base evenwicht.

Kruidenthee Welterusten
Kneipp welterusten kruidenthee heeft een ontspannende werking en ondersteunt voor een goede nachtrust. Valeriaan en melisse staan bekend om hun ontspannende eigenschappen. Daarnaast is Kneipp natuurlijke kruidenthee welterusten verrijkt met lavendel. ‘s Avonds een warm kopje Kneipp natuurlijke kruidenthee welterusten helpt om lekker te ontspannen.

Kruidenthee Goede Stoelgang
De zorgvuldig samengestelde Kneipp natuurlijke kruidenthee goede stoelgang met venkel en sennablad ondersteunt de spijsvertering.
Voor een goede stoelgang is een gezonde levensstijl belangrijk. Voldoende drinken en regelmatig bewegen, in combinatie met een uitgebalanceerd voedingspatroon met voldoende voedingsvezels uit volkorenproducten, groenten en fruit bevordert een natuurlijke stoelgang.

Kruidenthee Rooibos (niet op foto)
Kneipp natuurlijke kruidenthee rooibos dankt zijn bijzondere eigenschappen aan de rooibos, die voortkomt uit de Zuid-Afrikaanse zon. De Kneipp natuurlijke kruidenthee rooibos heeft een karakteristieke milde smaak en roodbruine kleur, een vleugje kaneel, kardemom, gember en sinaasappelsmaak en werkt verwarmend.

Ik kreeg 9 van de 10 kruidenthee’s in de bus en ondertussen zijn mijn man en ik elke dag thee aan het drinken. De kruidenthee Na het eten is tot nu toe mijn favoriet.

De kruidenthee’s van Kneipp kosten €2,99 en zijn te koop oa. in de drogisterij. Maar ook op bol.com

Willen jullie graag een review zien van een bepaalde thee? Let me know!!

Liefs,

Eefje

  • Esmee van der Meer

    Leuk om te lezen. De cranberry smaak lijkt me fijn!
    XOXO esmee