Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

HEMA – Neon Nagellak LE

HEMA BEAUTY lanceert zes limited edition neon nagellak kleuren.

HEMA - Neon Nagellak LE

Steel de show met nagels in neon!
Nagels zijn het ideale canvas om flink op te experimenteren met kleur en leuke printjes. Met de lente voor de deur lanceert HEMA BEAUTY zes nieuwe neon nagellak kleuren. Met deze opvallende limited edition musthaves stelen jouw nagels op elk feestje de spotlights! Om een echt neon-effect te creëren is er een speciale basecoat en de topcoat zorgt voor extreme glans. De nieuwe neon lakjes liggen vanaf 6 maart in het HEMA beauty-schap.

Shine bright
Waar veilige nude kleuren het straatbeeld domineerden, wordt de trend dit voorjaar weer feller dan fel! De gloed van neon verlichtte menig catwalk en opvallende nagels zijn helemaal terug. Mix de nieuwe HEMA nagellak kleuren in zomerse nail art of ga voor effen nagels in neon.
Pas de kleur aan op je stemming en stap in de spotlights, van vrolijk felgeel tot sprekend knalpaars.

Nagels in neon
De nieuwe limited editions van HEMA hullen jouw nagels in neon en zijn onmisbaar op elk feestje of festival. De verschillende tinten zorgen voor een ware kleurexplosie op je nagels en bezorgen je een instant happy-gevoel.

HEMA - Neon Nagellak LE

De neon nagellak is verkrijgbaar in zes kleuren:
Geel
Groen
Oranje
Roze
Fuchsia
Paars

HEMA - Neon Nagellak LE

HEMA base- en topcoat
Bij deze neon-lancering introduceert HEMA een speciale base- en topcoat. De basecoat (€2) zorgt voor een echt neon-effect en een optimale kleurintensiteit. Door de speciale topcoat (€2) over de kleur heen aan te brengen, krijgen jouw nagels extreme glans.

De neon nagellak, basecoat neon nailpolish en topcoat neon nailpolish zijn vanaf 6 maart verkrijgbaar in de HEMA filialen en online en kosten €3,00
op=op

Liefs,

Eefje

Win een Elsa & Rose Bikini! Klik hier..