Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Hema – Lipbalm Sticks – Review!

Een 2-tal jaar geleden kocht een mijn eerste Chubby Stick van Clinique “Woppin Watermelon”. Ik heb deze erg lang gebruik en was eigenlijk wel tevreden van deze verzorgende lipbalm. Toen ik onlangs bij Hema liep zag ik de lipbalm sticks, verkrijgbaar in 2 kleurtjes: een neutrale nudekleur met een roze ondertoon en een fellere koraalkleur .. ze deden mij onmiddellijk aan de Chubby Stick denken.. alleen is de verpakking erg basic, eerder saai en niet zo luxueus..

Hema - Lipbalm Sticks - Review!

Ik kocht de neutrale nudekleur (ik wou ze eigenlijk alle 2, maar de fellere was niet meer in voorraad).Hema - Lipbalm Sticks - Review!

Hema - Lipbalm Sticks - Review!

Ik vind het mooie subtiele kleur met genoeg shimmer..

Hema - Lipbalm Sticks - Review!

Geslaagd toch? Leuk is ook dat deze stick een handig draaisysteem heeft..Ik denk dat deze lipbalm mijn huidige Chubby Stick zal vervangen!

De Lipbalm Sticks zijn te koop bij Hema voor slechts €4,25

Be You Tiful!

XOXO

Eefje

  • Ik hou hier nu helemaal van, en deze van de HEMA zijn ook nog is lekker budget!

  • Voor dat geld is het al helemaal geweldig! Ziet er zeker niet slecht uit!

  • Ik wil er snel ook eentje proberen!

  • Mooi! Deze doen mij denken aan de lippotloden van Kiko. Vrijwel dezelfde ;-)

  • Ziet er goed uit, ik ben ook echt wel een fan van de clinique chubby sticks, maar voor deze prijs!
    staat je goed!

  • Fijn!

  • Deze had ik nog nooit eerder gezien, maar zien er fijn uit.

  • Ziet er een fijne product uit! Ook heel erg mooie kleuren trouwens.