Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Hema – Golden Eye Liner

De eyeliners van Hema zijn ideaal om te beginnen oefenen.. Men zou eens een ‘Start to Eye Line’ boek moeten uitbrengen ofzo.. :) een gat in de markt als je het mij vraagt :) De Hema eyeliners zijn gewoon erg goed en niet duur en daarom ideaal voor beginners.

Hema - Golden Eye Liner

Als semi-gevorderde liet ik mijn oog ;) vallen op een gouden variant, ik draag meestal (eigenlijk altijd) zwarte eye liner. Ik vond deze er heel erg aantrekkelijk uitzien en besloot deze alvast in te slaan voor de komende feestdagen!

Hema - Golden Eye Liner

Hema - Golden Eye Liner

De eyeliner komt in een vrij standaard flesje met aan het uiteinde van de langwerpige, zwarte dop met een vrij flexibel kwastje. Deze eyeliner is goed gepigmenteerd en dekt meteen, al met één streepje. Ik vind de kleur zeer mooi, het maakt je look net dat ietsje feestelijker. Een mooi alternatief voor wie uitgekeken is op de zwarte traditionele eye liner!

Swatch:

Hema - Golden Eye Liner

Ik nam nog geen foto’s van het resultaat :) Ik ben nog niet tevreden over mijn eye liner kunsten..Ik heb steeds hetzelfde probleem dat mijn wimpers mee goud gekleurd worden :) (Iemand een tip hoe ik dit kan vermijden?)

Je vindt deze Golden Eye Liner nu al bij Hema voor €4,50

Heb jij ervaring met de eye liners van Hema?
XOXO
Eefje

 • Misschien kun je – wat mij al lijkt dat je doet – je mascara na de eyeliner aanbrengen?

  • Eefje

   Doe ik, hoor.. maar toch blijft er wat goud zichtbaar op mijn wimpers.. wat natuurlijk niet zo erg is :)
   Eefje

 • Oh hij ziet er mooi uit! Ik heb eigenlijk nog geen eyeliner van Hema gehad, misschien eens gaan zien :)

 • Je moet je wimpers eerst langs de bovekant met mascara doen en dan pas langs onder :) Ik vind eyeliner van hema wel goed maar na een tijdje begint hij te brokkelen en tegen savonds schiet er vaak niet meer veel over :D

 • Kim

  Ziet er wel mooi uit voor de feestdagen!

 • Die ziet er echt leuk uit :)

 • Wauw! Best mooi. Had ’t graag nog op je oog willen zien met een mooie look er bij :)

  Liefs,

  Maria

 • Hiermee kan je een ooglook echt opfleuren, leuk!

 • Mooi kleurtje. Jammer dat er steeds weer wat goud op je wimpers komt. Ik heb zo ook geen tips voor je helaas.

 • Whoesj, what a heck of a pigmentatie! Damn gurl, geweldige kleur en ook zo dekkend. Keep up the good work met je eyelinerskills, ya can do this. :D Eyeliner is ook een pokkewerk. :’)

 • oeh lijkt mij een fijne eyeliner! Geeft een mooie dekking, thanks voor het delen ik ga eens bij de Hema kijken :-)

 • lijkt me erg fijn! wat stom dat je dat probleem hebt.. ik heb het zelf nog nooit voorgehad dus kan je jammer genoeg niet helpen..

 • Prachtig! Wat een heerlijk *bling bling* gehalte :-)

 • Mooie eyeliner. Perfect voor de feestdagen! Tja, ik denk dat je dat met goude eyeliner al snel hebt. Anders een watenstaafje of een tissue bij de hand houden. En voorzichtig je wimpers afdoen na het aanbrengen van de eyeliner!

 • mooi! ideaal voor de feesten :-)

 • Dat is echt een leuk kleurtje! Misschien moet ik ook maar eens bij hema gaan kijken !
  Liefs