Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Helena Rubenstein – Lash Queen Mascara – Review

Ik heb iets met tijgerprintjes.. en een make-up product dat verpakt in een mooi tijgerprintje krijgt van mij extra aandacht. Mijn Bobbi Brown mascara was al iets ouder dan 6 maanden dus mocht die stilletjes aan vervangen worden (want ja, mascara moet in principe na 6 maand de vuilbak in, bacteriën enzo..). En om één of andere reden koop ik steeds high end mascara. Deze keer koos ik voor de Lash Queen Mascara van Helena Rubenstein.

Helena Rubenstein - Lash Queen Mascara - Review

Helena Rubenstein – Lash Queen Mascara:

Helena Rubenstein - Lash Queen Mascara - Review

Wat belooft het?

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks is ontwikkeld omdat Helena Rubinstein geïnspireerd raakte door kattenogen. Lash Queen Feline Blacks geeft een nieuwe dimensie aan de wimpers dankzij de unieke combinatie van de formule en een rond borsteltje met groeven waardoor wimpers worden ontward. Deze mascara geeft het volume en lengte waardoor het effect van een katachtige blik wordt nagebootst.

Helena Rubenstein - Lash Queen Mascara - ReviewHelena Rubenstein - Lash Queen Mascara - Review

De verpakking:

Het doosje waar de Lash Queen Mascara inzit verklapt al een beetje link naar de tijgerprint. De huls zelf is volledig bekleed in tijgerprint. De verpakking ziet er sexy, speels en super vrouwelijk uit. Hier betaal ik graag iets extra voor. Na gebruik van de mascara sluit de verpakking goed af, bij het dichtdraaien hoor je een ‘klik’.

Helena Rubenstein - Lash Queen Mascara - Review

Het borsteltje is eigenlijk een gewoon mascaraborsteltje, niks speciaals. Het is niet dik en ook niet dun, heeft ook geen speciale vorm. Alle wimpers zijn goed bereikbaar en het is makkelijk te hanteren.

Niks dan lof over deze Helena Rubenstein – Lash Queen Mascara. Enige minpuntje is misschien voor velen de prijs, maar dat is een keuze die zelf maakt, natuurlijk.

Helena Rubenstein – Lash Queen Mascara kocht ik bij Ici Paris XL en kost €30,15. Ik had enkele kortingsbonnen dus betaalde ik niet zoveel. Je kan deze mascara ook kopen op Bol.com (klik hier) maar daar betaal je iets meer.

Welke mascara vind jij de beste?

Liefs,

Eefje

  • Ik koop zelf nooit dure mascara, dan geef ik het liever uit aan lipstick! :-)
    Maar die mascara’s van Helena Rubenstein steken toch al een tijdje mijn ogen uit, zo’n mooie verpakkingen allemaal! :-D

  • Geweldige verpakking inderdaad :-) En hij klinkt ook heel degelijk van kwaliteit! Maar inderdaad duur.

  • tja, het is jammergenoeg geen zeer betaalbare mascara