Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Hammam Hot Scrub – Rituals – Review!

Komend weekend zou het 20 graden worden.. Oh please let’s hope so!!! Het is dus weer tijd om ons lichaam te verwennen met een “groot” onderhoud, zodat we met blote benen en armen buiten kunnen komen! Wat houdt zo’n “groot” onderhoud zoal in.. wel.. behalve alle overtollige haargroei verwijderen :) is het heel erg belangrijk om te srubben, zodat je mooi egaal bruin kan worden (en alle dode huidcellen verwijderd worden).

Hammam Hot Scrub - Rituals - Review!

Onlangs ging ik shoppen (wie? moi? jamais!) in Knokke en off course moest ik binnen springen bij Rituals! Ik wou echt een goede scrub, die doet wat ie belooft! Ik zei tegen de verkoopster dat ik een zeer droge huid heb en zei raadde mij de Hammam Hot Scub aan.. op basis van zeezout.

Deze informatie vond ik op de site van Rituals:
Lichaamsscrub op basis van zeezout. Lichaamsscrub die zorgt voor een intensief zuiverend, voedend scrub-effect. De huid voelt na het scrubben zeer zacht en verfrist aan, er ontstaat een heerlijk warm gevoel waardoor het direct je vermoeidheid kan verminderen. Op basis van puur zuiverend zeezout, Verwarmende Gember en Verfrissende Eucalyptus. Vermindert direct je vermoeidheid en geeft je humeur een oppepper.

Voor wie interesse heeft in de ingrediënten:
Maris sal (sea salt), glycerin, peg-7 glyceryl cocoate, aqua/water, laureth-2, parfum/fragrance, cocamidopropyl betaine, mipalaureth sulfate, laureth- 4, eucalyptus globulus (eucalyptus) leaf extract, hydrogenated polydecene, cocamide dea, sodium chloride, hexyl cinnamal, citronellol, linalool, limonene, butylphenyl methylpropional, benzyl salicylate, geraniol, sodium benzoate, alpha-isomethyl ionone, cinnamyl alcohol, zingiber officinale (ginger) root extract, hydroxycitronellal, dmdm hy- dantoin, ci 47005 (yellow 10), ci 42090 (blue 1).

Hammam Hot Scrub - Rituals - Review!

Deze scrub ruikt heel lekker, zeer fris. De geur heeft een ontspannende werking wat ik erg prettig vind. De zeezout korrels zijn redelijk grof, maar voelen wel goed aan op de huid. Deze scrub maakt mijn huid enorm zacht en dit blijft ook een aantal dagen zo. Ik heb een gevoelige huid, maar de scrub heeft geen irriterende werking. De scrub is dus geschikt voor elk huidtype. Ik vind de potten van de Rituals ook altijd erg mooi, ze staan mooi in de badkamer. Ook vind ik dit altijd leuke producten om cadeau te geven en te krijgen!

Ik ben erg tevreden over dit product. Dus mocht je op zoek zijn naar een goede en lekker ruikende scrub, dan kan ik je deze zeker aanraden.

Voor deze Hammam Hot Scrub betaal €15.50, wat misschien veel geld lijkt, maar het is een grote pot waar je lang zal mee doen!

Heb jij ervaring met de scrubs van Rituals?

XOXO
Eefje

 • Lijkt me fijn!

 • I love Rituals :-) Dat merk heeft zulke fijne producten in het assortiment zitten :-) Het lijkt me een ontzettend fijne scrub! Alleen een pot onder de douche vind ik niet zo handig werken :-(

 • Oh deze heb ik exact ook! Ofwel; ik heb hem nu al voor de derde keer en hij is alweer bijna op hihi..
  Ik vind dit echt het meest fijne product wat ze bij Rituals hebben; scrubs! Heerlijk voor onder de douche, en deze geur is amazing!

 • I love rituals, alleen de geur van de producten is al heerlijk!

  Liefs Geralda

 • Groot onderhoud! Dat is grappig! Maar je hebt wel gelijk natuurlijk!

 • Kim

  Naar zoiets ben ik ook nog opzoek! Deze lijkt me erg fijn, wel jammer dat het toch behoorlijk prijzig is.

 • Heerlijk die Hammam-lijn van Rituals! Echt een sauna gevoel krijg ik ervan.
  De Hammam Body Mud van Rituals is ook een leuk product.

  Liefs, Charlotte

 • Dit is mijn favoriete lijn uit de Rituals collectie! Ik krijg met deze producten meteen een sauna gevoel.