Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Guhl vernieuwde zijdeglans shampoo en conditioner

Invest in your hair, it’s a crown you never take off! En zo is dat! Regelmatig veranderen van shampoo blijkt goed voor je haar te zijn.. dus heb ik voor jullie de shampoo en conditioner van Guhl getest, deze keer de vernieuwde Zijdeglans voor dof, droog en breekbaar haar. Perfect voor iemand die net als ik haar haren veel laat kleuren of balayages laat zetten..

Guhl vernieuwde zijdeglans shampoo en conditioner

GUHL lanceert de vernieuwde Zijdeglans lijn; voor dof, droog en breekbaar haar. Guhl Zijdeglans biedt versterking en versoepeling van het haar met een gezonde zijdeglans als resultaat. De lijn bevat het ingrediënt Kobushi Magnolla. De Kobushi Magnolla wordt in Japan beschouwd als het symbool van de vrouwelijke schoonheid. Zij is rijk aan waardevolle micro-oliën. De micro-oliën van de Kobushi Magnolla worden gewaardeerd om de versoepelende en glansgevende eigenschappen.

De unieke formule met Nutri-Zijdeproteïne-Complex dringt door in het haar. Dit versterkt de haarstructuur langdurig zonder het te verzwaren en geeft een gezonde zijdeglans. De Zijdeglans lijn, met een vernieuwde formule, bevat innovaties die zorgen voor langdurig, zijdezacht haar vol levendigheid en kracht.

Guhl vernieuwde zijdeglans shampoo en conditioner

GUHL Zijdeglans Shampoo – ‘’Shiny hair don’t care’’
De Kobushi Magnolla en Nutri-Zijdeproteïne-Complex in de GUHL Zijdeglans shampoo verbetert en versoepelt de haarstructuur bij iedere wasbeurt en geeft souplesse. De Kobushi Magnolla bevat micro-oliën dat het haar versoepelt en zorgt voor een stralende lichtreflectie.

De vernieuwde Guhl Zijdeglans shampoo ruikt super lekker, is zeer zuinig in gebruik, heeft een handige sluitdop en geeft het gewenste resultaat! Mijn haar heeft een prachtige glans, en ruikt naar bloemen. Deze shampoo is ideaal voor mensen als ik met hele droge, doffe lokken.

Guhl vernieuwde zijdeglans shampoo en conditioner

GUHL Zijdeglans Conditioner – ‘’Mirror mirror on the wall, who has shiniest hair of them all’’
GUHL Zijdeglans verzorgende Conditioner geeft gerichte verzorging en versterkt dof, droog en breekbaar haar effectief. De unieke formule met Nutri-Zijdeproteïne-Complex dringt door in het haar en zorgt voor langdurig versterkt haar vol levendigheid en gezonde zijdeglans.

Naast een goede shampoo die mijn haar reinigt kan ik niet zonder een conditioner die mijn haar voedt. Deze conditioner is dus een ideale aanvulling op de Guhl Zijdeglans shampoo. Mijn haar is makkelijk doorkambaar na het gebruik van deze conditioner. En heb ik al iets gezegd over die geur??? Die geur!!!!!

De vernieuwde Guhl Zijdeglans shampoo en conditioner liggen momenteel al in de winkel, en kosten €7,99 per fles (250 ml). Je vindt de lijn onder andere bij Etos, en kruidvat. Guhl is ook verkrijgbaar bij Bol.com maar of dit al de vernieuwde lijn is kan ik niet met zekerheid zeggen..

Heb jij deze vernieuwde zijdeglans lijn al geprobeerd?

Liefs,

Eefje