Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Grace, eau de Pascaud

Een parfum waarmee je zowel jezelf als je woning heerlijk kan laten ruiken? Zalig toch! En het kan met Grace van Pascaud. Met dit aroma hul je je woning in geen tijd in een aangename geur. Ga je even later de deur uit? Geen probleem! Je kan Grace ook perfect als eau de parfum gebruiken.

Grace, eau de Pascaud

Een multifunctioneel parfum
Na de minerale make-up die vorig jaar verscheen, vervolledigt Pascaud zijn assortiment nu met Grace, een multifunctioneel eau de parfum. Het handige aan Grace is dat het niet alleen een roomspray is, maar dat je het ook kan gebruiken als persoonlijk aroma. Zo ruiken zowel jij als je woning naar vanille en oranjebloesem. Met verder ook tonen van musk, fris bloeiende jasmijn en roos is Grace een lang aanhoudende en zachte geur die je werkelijk zal betoveren.

Update: Ondertussen heb ik de geur zelf mogen ervaren en wat een heerlijke verslavende geur! De geur is zeer zacht maar blijft toch lang hangen! De geur in huis is absoluut niet storend.. ik gebruik deze vooral in de leefruimte en eetruimte. Maar ik denk eraan het parfum ook eens te verstuiven in de slaapkamer.. lijkt me heerlijk om met deze geur in slaap te vallen!

Grace, eau de Pascaud – 135 euro (100 ml) te koop bij oa: Bol.com (shop hier)

Liefs,

Eefje