Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Golden Rose – Satin Matte Nailpolish

Lang geleden dat ik nog eens een artikel over nagellak schreef, ik draag nog maar zeer zelden nagellak (jammer genoeg). Doordat het verboden is op mijn werk, zie ik me dikwijls op de moeite om dan in het weekend mijn nagels te lakken. Ik kan dan ook niet goed testen hoelang de nagellak goed blijft, aangezien ik die dan na 2 dagen al terug moet afdoen. Maar het voorbije weekend kreeg ik de Beautybox met daarin een prachtig lakje, Golden Rose – Satin Matte, kleur nr 206.. het is een donkerblauwe, bijna zwarte nagellak met een matte finish. Ik deed de nagellak even op mijn pink uit nieuwsgierigheid, maar al gauw waren mijn nagels helemaal gelakt :)

Golden Rose – Satin Matte Nailpolish

Golden Rose - Satin Matte Nailpolish
Ik vind de look van het flesje zeer mooi en ook de dop ligt zeer goed in de hand zodat het lakken zelf zeer vlot gaat. Het flesje bevat 11,5ml nagellak.

Golden Rose - Satin Matte Nailpolish

Golden Rose - Satin Matte Nailpolish

Golden Rose - Satin Matte Nailpolish

De nagellak brengt zeer makkelijk en vlot aan! De droogtijd is top! Mijn nagels waren vrijwel onmiddellijk droog en kon ik meteen een 2de laagje aanbrengen! De nagellak dekt zelfs al na één laagje, maar ik doe altijd 2 laagjes op. Ik had de finish wel iets matter verwacht, de nagellak glanst nogal. Nu, de houdbaarheid is minder top, helaas. Mijn nagels begonnen dezelfde dag in de late namiddag al te chippen.. :(

Conclusie – De kleur, het aanbrengen en de droogtijd zijn super, maar de finish en de houdbaarheid vallen tegen.

Golden Rose – Satin Matte Nailpolish is te koop bij oa. Enchantra en kost €5,50

XOXO
Eefje