Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Goed Gevoel – Beauty Box

Goed Gevoel verwent haar lezers met een Beauty Box gevuld met enkele fijne producten. Je betaald €5,90 extra bovenop het maandblad, maar hiervoor krijg heel wat!

Goed Gevoel - Beauty Box

De Beauty Box is in samenwerking met Deauty (Belgische Beautybox). De producten zitten in een roze doos met een zwarte bloem op. De box is samengesteld door redactrices van het maandblad Goed Gevoel, zij kozen voor ons hun favoriete producten.. Benieuwd naar de inhoud? Kijk dan even verder..

Goed Gevoel - Beauty Box

Nuxe Huile Prodigieuse – 30 ml :
Deze had ik al eerder staan in mijn badkamer, het is een droge olie voor je haar, gezicht en lichaam..  Deze olie zorgt voor een gladde, zachte en gevoede huid. De geur is onweerstaanbaar.. ik gebruik deze olie voornamelijk in de zomer omdat de geur zo zomers is.. Leuk dat hij is deze box zit!
Lancôme Advanced Génifique – 7 ml:
Zeer benieuwd naar dit kleine flesje van Lancôme! één druppeltje van dit concentraat voor je dag en nachtcréme is voldoende om je huid overdag te beschermen en ’s nachts te laten herstellen.
Dessange Lumi-Morphose – 250 ml
Een shampoo die je haar hydrateerd en zorgt voor een gezonde glans.. ik hoor hier veel goeds over, wordt getest!
Kérastase Elixir Ultime – 50 ml:
Deze haarolie  bevat maar liefst 4 voedende oliën: pracaxiolie uit het Amazonegebied, arganolie uit Marokka, maïsolie uit Centraal-Amerika en cameliaolie uit Centraal- en Oost-Azië. Te gebruiken voor of na (of beide) het stylen van je haar.. De geur is extra pluspunt!
RainPharma After Oil – 100 ml:
Deze ‘olie’ staat nu al in mijn douche en mijn first impression is positief.. We kennen allemaal de bodylotion voor onder de douche, dit is een olie voor onder de douche. Review komt hier binnenkort van online!
Lactacyd Intieme Wasemulsie – 50ml:
Als extra zit er nog een klein flesje Lactacyd in de box voor de intieme zone.

Verder in de box zitten er nog kortingsbonnen en enkele flyers.. Leuke samenwerking van Goed Gevoel en Deauty! Dit mag voor mij gerust iedere maand.. :)

Ik zou zeggen, loop nog snel naar de krantenwinkel voor het te laat is!!

Wat vind jij van deze Beauty box?

Liefs,

Eefje

 • Ik ben het meest benieuwd naar de After Oil van Rain Pharma!

 • dit is een goeie box he!

 • Ik ben het meest benieuwd naar die eerste, die nuxe”
  Lijkt mij echt superfijn!

  xoxo

 • Dat is een mooie box he!

 • Wat een goede inhoud zeg! Heerlijk :)

 • Ik heb deze box ook laten bestellen, ik ben er super benieuwd naar! :-)

 • Leuke inhoud! De Kérastase Elixir Ultime vind ik erg fijn!

 • Leuke inhoud, alleen jammer dat bij ons rap was uitverkocht :(
  X