Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Getest: Head Vibra Massager

Ik win nooit iets, i’m just not that lucky! Dus daarom doe ik zelden mee aan winacties. Maar toen ik op twitter zag dat je door een simpele retweet een Head Vibra Massager kon winnen bij Bol.com, klikte ik op ‘retweet’. Enkele uurtjes later kreeg een mailtje dat ik de Head Vibra Massager mocht uittesten! It must be my lucky day!! :)

Getest: Head Vibra Massager

Getest: Head Vibra Massager

Wat is de Head Vibra Massager?

Volgens de beschrijving is dit toestel ontworpen om je door middel van vibraties te doen genieten van een zalige (erotiserende) hoofd en nekmassage. Deze Head Vibra Massager behoort tot de categorie sexspeeltjes..(rrraaaauwww). Deze Head Vibra Massager werkt op één batterij (niet bijgeleverd).

Getest: Head Vibra Massager

Getest: Head Vibra Massager

Getest: Head Vibra Massager

Hoe werkt de Head Vibra Massager?

De Head Libra Massager zit gedemonteerd in de verpakking, dus moet je snel nog even de onderdeeltjes in elkaar vastklikken. Je stopt de batterij erin en zet het toestel aan. Je kan dit toestel zachtjes of snel laten vibreren. Tip: laat je door je partner masseren!

Getest: Head Vibra Massager

Getest: Head Vibra Massager

Getest: Head Vibra Massager

Wat vind ik van de Head Vibra Massager?

Dit is een leuk gadget (cadeau tip kerst!!!). Ik liet me masseren door mijn man.. De vibraties op het hoofd en nek zijn aangenaam en tintelend (en de eerste seconden lachwekkend). Erotiserend zou ik het niet noemen, misschien wel met de juiste setting en na een paar glaasjes alcohol :)
Sluit je ogen en geniet van een deugddoende hoofdmassage en ontspan!

Om nog even terug te komen op het erotische.. Als je het toestel uit elkaar haalt (het opzetstuk) dan kun je deze Head Vibra Massager ook voor iets anders gebruiken, just saying.. :p

De Head Libra Massager is te koop bij Bol.com en kost €10,49. En zoals ik al zei.. dit is een leuk en budgetvriendelijk cadeautje voor de feestdagen!! Koop hier!

Liefs,

Eefje

  • Petra

    ohhh die eerste foto, waarop je zo bedenkelijk kijkt naar deze gadget, geweldig is die foto…..haha laten we het maar op een hoofdmassage apparaatje houden, dat lijkt mij wel het beste en het keurigste….leuk artikel…