Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Get In Shape! – The Booty Barre!

Pfffff, OK.. Ik had het lang genoeg uitgesteld, Ik moest dringend iets aan mijn conditie en shape doen.. Ik ben van nature nogal LUI als het op sport aankomt! Ik ben een paar jaar geleden begonnen met Start To Run, maar dat vond ik maar boring! Nee, niks voor mij, in de kou en in weer en wind gaan lopen. Nope.. iets anders dus, naar de fitness, Zumba of BBB dan. Ja lap, dan moet ik weer uit mijn zetel in putje winter en door de kou met mijn auto’tje om dan tussen onbekenden te staan afzien. No Way.. noem mij maar uiterst LUI! Maar in Februari na wat googelen op het net had ik de oplossing gevonden!! The Booty Barre van Tracey Mallett! Ideaal voor luie sportmensen :), thuis voor de tv of computer met een yogamatje en een paar haltertjes Tracey Mallett nadoen.. Easy! NOT!

Get In Shape! - The Booty Barre!

Toch maar even proberen, wie weet krijg ik ook zo’n moordlijf als Tracey :) Met volle moed ben ik gaan shoppen voor een yogamatje en haltertjes (1kg per stuk).. jaja I know dat is weinig, maar geloof me als je dat een tiental keer in de lucht moet zwieren zal je wel anders spreken. Ondertussen heb ik uiteraard ook de DVD aangekocht en eens die was gearriveerd kon ik beginnen lui sporten :).

Allereerst heb ik video eens bekeken en dat zag er voor mij (ik heb 11 jaar balletervaring achter de rug, dus..) redelijk makkelijk uit! Time to GET IN SHAPE!! Ik kocht The Booty Barre – Beginners and Beyond. De basishoudingen worden in het begin van de video duidelijk uitgelegd, die houdingen zijn uiterst belangrijk om de oefeningen goed te kunnen uitvoeren. Trust me! De video is een mix van ballet, aerobic, BBB en yoga met een flinke portie Booty workout!  Ik heb de video volledig kunnen uitsporten, zonder pauzes, de oefeningen waren toch iets moeilijker dan op het eerste zicht leek, maar met de nodige wilskracht lukte het me toch om alle oefeningen tot een goed einde te brengen. De stijve spieren nam ik er met plezier bij de volgende morgen. En lui sporten is een understatement! Het zweet loopt me iedere keer van het lijf en ik drink sloten water tijdens de workout!

In het begin deed ik Booty Barre 3 à 4 keer per week. Nu nog 1 à 2 keer per week. Met resultaat!  Alles werd strakker, mijn broeken werden mij plots te groot en ik durfde deze zomer probleemloos in bikini over strand huppelen. Heb ik nu een moordlijf als Tracey Mallett? Nee, natuurlijk niet, maar ik ontdek hier en daar spieren waar vroeger een beetje vet zat. Ik voel me veel fitter, mijn conditie is super en ik voel me goed in mijn lijf! En dat is toch het belangrijkste, Niet?

Ik heb ondertussen ook de 2de DVD aangekocht en de andere DVD’s zullen zeker ook volgen!

This is what you need:
Een yogamatje
Haltertjes (1 of 2 kg)
Een stoel
Water (veeeeeeel water)

Dus Meiden! Kom uit die luie zetel en WORK THAT BOOTYYYYYY!!!!! :))

De DVD’s zijn te koop op de Website van Tracey Mallett. Kostprijs: ongeveer een kleine €30 verzending inbegrepen

Get In Shape! - The Booty Barre!

  • Pfiew, dit ziet er ook veel belovend uit ^^

    • Eefje

      ja, het is wel leuk om te doen.. (ik heb wel een balletachtergrond) :) maar ik was het wat beu! :)