Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Geltouch review

Ik heb een nieuw lid bij mijn nagellak collectie en dat is de Geltouch Topcoat en Ledlamp. Ik lak mijn nagels minstens 2 à 3 maal per week, gewoon omdat ik graag telkens een ander kleurtje op heb. Maar heel af en toe als ik eens een langere periode vrij ben van het werk, gebruik deze nieuwe geltouch topcoat bovenop mijn nagellak en gaan mijn nagels even onder de ledlamp. Ik heb dus de voorbij weken de Geltouch getest en mijn mening lees je hier..

Geltouch review

Geltouch review

Even een klein woordje info.. wat doet Geltouch precies?

GelTouch: Van jouw favoriete nagellak tot een duurzame gel in 60 seconden
Prachtig glanzende gelnagels bij je thuis in 60 seconden. Een laagje gel dat je toepast als topcoat bovenop eender welke kleur nagellak, met een professioneel én langdurig resultaat. Makkelijk aan te brengen en even snel weer te verwijderen, zonder beschadigingen aan je nagels. Klinkt te mooi om waar te zijn? Toch niet. GelTouch doet precies wat het belooft en maakt jouw nagels langdurig party-proof!

De transparante GelTouch topcoat breng je heel eenvoudig als toplaagje aan op eender welke kleur gewone nagellak, van eender welk merk. In een knip zijn jouw gelnagels droog en ben je vertrekkensklaar, met prachtig gelakte nagels. Gedaan met die doffe schijn op je pas gelakt nagels, dankzij GelTouch creëer je een prachtige glanzende afwerking.

De geltextuur zorgt voor een mooie dikke laag die bovendien extra sterk is. Je nagellak blijft langer mooi, glanst als nooit tevoren en is beter bestand tegen afschilferen. De levensduur van je nagellak wordt meer dan verdubbeld. Je kan kiezen voor een starterkit met minilamp of een grotere versie. De mini-versie is makkelijk mee te nemen en kan je zelfs in je PC op het werk inpluggen, voor een manicure on the go.

Dankzij GelTouch verkrijg je in slechts enkele eenvoudige stappen een professioneel resultaat. Je nagels worden niet beschadigd door vijlen of polijsten, technieken die in het nagelsalon wel vaak worden toegepast. Het verwijderen van het gellaagje gaat even snel en makkelijk als het aanbrengen ervan: met behulp van een bokkenpootje kan je de gel eenvoudig afpellen, of je lost het laagje gewoon op met aceton. En je nagels? Die zijn meteen klaar voor een nieuw kleurtje!

Geltouch review

Geltouch review

Geltouch review

Geltouch review

Geltouch review

Zelf aan de slag dan maar..

De Geltouch ledlamp heb ik aangesloten aan mijn computer, super handig! Je kan dus de Geltouch gewoon meenemen naar eender waar, je hebt enkel een USB poort nodig en je kan overal je nagels voorzien van een mooie gelfinish. Ik koos voor een groen nagellakje van Rimmel Rita Ora ‘Urban Chameleon’. Na elke laag breng ik mijn nagels onder de ledlamp en dit elke keer voor 60 sec. Na de gekleurde nagellak breng ik de Geltouch topcoat aan (want daar draait het dus allemaal om), opnieuw 60 sec onder de ledlamp. Om het zekere voor het onzekere te nemen steek ik beide handen nog eens onder de ledlamp voor een extra 60 sec. Daarna voelen mijn nagels kleverig aan dus het afvegen met de reinigingsdoekjes is een must!!

Resultaat: Mijn nagels hebben een ongelooflijk mooie glans, en je merkt dat de nagellak veel dikker op je nagel ligt (het echte gelnagellak effect). Mijn nagels voelen ook aan alsof ik echt gelnagels heb laten zetten in een nagelsalon, ze voelen sterk aan en chips die kwamen er pas na 6 dagen! Helemaal happy met mijn Geltouch topcoat en ledlamp!

Geltouch review

Om de nagellak er af te halen probeerde ik eerst met de gewone nagellakremover, maar dit bleek heel lang te duren, dus haalde ik er een bokkenpootje bij en ik kon de nagellak er inderdaad gewoon afpellen! Super handig!!
Belangrijk is je nagels achteraf extra te verzorgen want ik merkte dat mijn nagels achteraf wat droog waren..

Geltouch starterskit koop je gewoon bij de drogist:

GelTouch Mini Starter Kit – €29,99
GelTouch Regular Starter Kit – €49,99
GelTouch Clear Top Coat – €14,99
Reinigingsdoekjes – €5,99

Heb jij de Geltouch al geprobeerd thuis?

Liefs,

Eefje

  • Wendy (B)

    Zo iets zou ik wel willen proberen ja.
    Het toffe is dat je dit met gewone nagellak kunt doen!

  • chucky1012

    Dat ziet er mooi uit!
    Ik ben er niet bekend mee….