Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Gelish nagels – Een mooi alternatief voor Gelnagels

In deze review kom je meer te weten over Gelish nagels en Gelnagels. Ik ben een echte ervaringsdeskundige en jaren lang heb ik gelnagels laten plaatsen.. in het begin de gewone french, later liet ik elke maand full colour gel plaatsen. Het voordeel aan gelnagels is dat je nagels er altijd picobello en verzorgd uitzien..Ik liet mijn nagels om de 4 weken nabehandelen. Maar helaas sinds kort is het verboden op mijn werk om kunstnagels te dragen en vandaar dat ik dan ook mijn gel heb laten verwijderen en nu met naakte nagels door het leven ga.. want zo voelt het wel een beetje aan zonder die gel :) Mijn nagels zijn zeer broos, ze splitten en scheuren.. ik verzorg ze elke dag, maar helaas heb ik van nature geen sterke nagels.

Gelish nagels - Een mooi alternatief voor Gelnagels

Gelish nagels of Gelnagels?

Gelish nagels - Een mooi alternatief voor Gelnagels

In dit artikel lees je alles over gelnagels en de nieuwste variant – Gelish nagels!

Gelish nagels - Een mooi alternatief voor Gelnagels

Gelnagels:
Om een gelnagel aan te kunnen brengen, heeft de nagel lengte nodig. Wanneer dit niet het geval is, wordt er gewerkt met tips. Een tip is een kunststof nagel die op de nagel geplakt wordt en daarna wordt verstevigd met de gel. Heb je mooie lange nagels? Dan kun je door middel van gel uw nagels laten verstevigen. Gel is een stroopachtige substantie die uithardt onder het licht van een UV lamp. De gel wordt in enkele lagen over uw natuurlijke nagel aangebracht, uitgehard en in vorm gevijld. De gelnagel kan op verschillende manieren worden afgewerkt; naturel, (colour) french, full colour gel of nailart. Hierna worden de gelnagels voorzien van een topcoat.

Nabehandeling:
Uw natuurlijke nagels groeien door onder de kunstnagels, circa 1 mm per week (hoe snel precies, is afhankelijk van de groeisnelheid van de natuurlijke nagels), waardoor er na 2-4 weken uitgroei te zien is.
Om de natuurlijke nagels en kunstnagels in goede conditie te houden, is het aan te raden om elke 2-4 weken de nagel op te laten vullen (nabehandelen).
Bij de nabehandeling wordt de lengte opnieuw bepaald, eventuele reparaties toegepast, wordt de bovenste laag eraf gevijld en wordt de nagel opnieuw verstevigd door nieuwe gel en afgewerkt naar wens. Uw nagels zien er na de nabehandeling weer als nieuw uit!

Verzorging van de gelnagel:
*Elke twee tot vier weken uw nagels laten behandelen is noodzakelijk om uw kunstnagels in een goede conditie houden. Uw natuurlijke nagels groeien namelijk gewoon door.
*Wanneer je veel met je handen in het water zit, gebruik maakt van schoonmaakmiddelen of in de tuin aan de slag gaat, probeer dan steeds om huishoud-handschoenen aan te trekken.
*Stoot u regelmatig uw nagels? Dan zijn deze waarschijnlijk te lang voor jou. Vijl ze wat korter met een kartonnen vijl.
*Gebruik nooit een nagelknipper om je kunstnagels te knippen! Vijlen (met een kartonnen vijl) is wel mogelijk.
*Ga niet aan de kunstnagel peuteren of er stukken vanaf trekken. Daardoor beschadigd je de natuurlijke nagels.
*Om de achterkanten van de nagel schoon te houden kun je het beste een tandenborstel met wat tandpasta gebruiken. Zo worden ze ook direct gedesinfecteerd.
*De nagels kunnen los laten als je zwanger bent, hormoon preparaten of anti depressiva gebruikt.

Gelish nagels - Een mooi alternatief voor Gelnagels

Gelish nagels of Semi-permanente nagellak

Een mooi alternatief voor gelnagels is Gelish nagellak..het is een semi-permanente nagellak die verschillende opties biedt voor het uitbreiden van de behandelingen voor natuurlijke nagels.
Gelish verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en de natuurlijke nagel wordt verstevigd. Gelish nagellak kan geplaatst worden in een permanente kleur (2 à 3 weken) of als french manicure. Gelish is flexibel, duurzaam en eenvoudig te verwijderen.
Met gelish hoeft je niet langer te wachten tot de nagels droog zijn na de behandeling. Afbrokkelen, krasjes en dofheid, zwakke en beschadigde nagels die snel inscheuren, verwijderingsschade door een frees of vijl, … behoren definitief tot het verleden. Gelish nagels bieden u kwaliteit en comfort!
Gelish nagellak brengt men aan zoals gewone nagellak. Maar het is geurloos en het wordt niet afgewerkt met schadelijke chemicaliën! Gelish is beschermend met elke keer opnieuw een prachtig spiegelend resultaat. Bovendien wordt de natuurlijke nagel niet beschadigd en hebt je 14 dagen absoluut probleemloze nagels.

Gelish nagels - Een mooi alternatief voor Gelnagels

Na 2 à 3 weken kan de Gelish nagellak makkelijk verwijderd worden en kies je voor een nieuw kleurtje.

Ik heb besloten om vlak voor ik deze zomer op reis vertrek Gelish nagellak te laten plaatsen.. ik heb namelijk geen zin om al mijn potjes nagellak mee te sleuren en om de zoveel dagen een nieuw kleurtje aan te brengen..nee.. Gelish is dan wel de perfecte oplossing.. en na de vakantie laat ik de gelish gewoon weer verwijderen om terug te gaan werken. Alleen nog een kleurtje kiezen natuurlijk :)

Gelish nagels - Een mooi alternatief voor Gelnagels

Heb jij ervaring met gelnagels en/of gelish? Let me know!

Lees ook Sensationail – zelf gellak aanbrengen

Lees ook Gelnagellak zonder UV-lamp

Lees ook Essence Gelnails @home

Lees ook Sally Hansen Miracle Gel

Lees ook Essence The Gel Nail Polish (zonder UV lamp)

Lees ook Sally Hansel Miracle Gel 10 nieuwe kleuren!

XOXO

Eefje

 • Laurence

  Ik gebruik altijd gelish voor ik op reis ga :) Ze hebben bij de persoon die ze plaatst (in Gent) zelf ook flashykleurtjes :)
  Bij mij blijven ze max. 3 weken zitten. Ik raad ze wel aan om aan te brengen op niet te lange nagels want ikzelf krijg dan na 3 weken echt té lange nagels en dan hebk de neiging om daaraan te prutsen en vind ik ze gewoon té lang.
  Op mijn instagram staan wat foto’s ervan (VDSLAUR)
  Ook valt de prijs nog wel mee, ik ga immers aan studententarief en denk dat het 20 ofzo is. Ook heb ik onlangs een kit voor 17 euro bij haar gekocht zodat je het zelf thuis kunt verwijderen en dus niet weer moet betalen om het te laten afhalen, HANDIGG!!

  Je hoort het, ik ben vol lof :p

 • Klinkt goed! Ik heb zelf nog nooit gelnagels gebruikt. Wel jammer zeg dat het verboden is om ze te dragen op je werk…

 • Ik heb er zelf geen ervaring mee maar klinkt wel interessant!

 • Leuk artikel :)

 • Geen ervaring mee en ik mag ivm werk ook niets met mijn nagels :-(

 • Een vriendin van mij laat vaak gelish doen, het is wel mooi. Haar nagels zijn achteraf wel helemaal kapot!

 • Ik heb nog nooit gelnagels of gelish gedaan omdat ik bang ben dat mijn nagels er kapot van zullen gaan.
  Door je artikel heb ik nu wel zin gekregen om voor de zomer toch gelish te proberen :D

 • jemkedezwarte

  ik heb al jaren gelnagels, maar wil graag een gelish proberen omdat de dikte van gel me soms begint te storen.
  ik heb ook heel broze nagels (nagelbijter geweest en dus nooit sterk geweest) en heb wel schrik dat gelish niet sterk genoeg is en toch zal scheuren?

 • Wendy (B)

  Wat doe je voor werk dat het nu ineens verboden is om kunstnagels te hebben?

  • Eefje

   Ik werk als kinderbegeleidster en voor de hygiëne mag het niet meer..
   Eefje

   • Wendy (B)

    Dat is toch wel erg dat ze dat verbieden.
    Hygiëne…
    Er zijn mensen die nog slechtere nagels hebben zonder dit he.
    Mogen ze dan eigenlijk wel gewoon gelakt worden?
    Wat is daar dan eigenlijk het verschil?

 • Leuk artikel :) metdat ik ook gelnagels heb en ze ook zelf plaats ;) ik heb Gellak van Pronaios maar gebruik die eigenlijk op de teennagels omdat ze geen stevigheid bieden op m’n gewone nagels.

 • ik heb zo een set +uv lamp gekocht en doe alles zelf super.en voordelig kostprijs rond de 150 euro voor alles.en makkelijk zelf te doen echt na een paar keer heb je geld al terug

  • Marlies

   Ik zou graag ook gelnagels laten zetten en na verloop van tijd ook bij vriendinnen ofzo maar ik vraag me af waar je nu het beste die spullen allemaal kunt kopen en of je nu best gelnagels of gelish kunt zetten
   Mvg. Marlies

 • ik ging eerst gelnagels proberen maar mijn nicht maakt kunstnagels en ze zei dat gelish beter is en dat je nagels niet kunnen beschadigen dus ga ik nu gelish proberen ik mag nog deze of volgende week doen joepie!!!!

 • Mien

  Super leuk artikel! Ik heb nog geen ervaring met gelish nagellak of gelnagels. Ik zou graag eens gelish proberen. Ik heb van nature zeer korte nagels en zou ze daarom graag eens wat langer willen. Is dit ook mogelijk met gelish nagellak?(:

  • Eefje

   Zeker! Door de gellak zullen jou nagels sterker worden en dus langer kunnen groeien!
   Eefje

   • Mien

    Oke, super hard bedankt voor je antwoord!
    Ik ga het zeker eens proberen!
    Groetjes

   • yasmin

    Hallo,

    Ik en een vriendin van mij zijn erg aan het experimenteren van gel nagellak. Sensationails vonden wij echt het prettigst.. nadeel dat onze nagels WEL slapper worden, bovenlaag van onze eigen nagel laat los, wij schrikken ons kapot als wij de nagellak van onze nagels afhalen. hoe kan dit?

 • Imke

  Leuk artikel. Ik heb momenteel gelnagels maar ik zou misschien wel willen overschakelen naar gellish. Kan dit aangebracht worden op mijn gelnagels en deze zo laten uitgroeien ? Or laat ik ze best verwijderen? Ook dan blijft er wel een dun laagje gel achter, kan dit kwaad voor gelish ?
  Bedankt !

  • Eefje

   Je laat je gelnagels best volledig verwijderen..tot op de ‘naakte’ nagel. En misschien je nagels even laten ‘ademen’ alvorens je met gelish begint :)
   Succes!
   Eefje

 • Donna

  Ik vind de gelish er moeilijk af te krijgen, dus ik vijl ze tot de gelish blink weg is en zet er gewoon een ander kleurtje over. Tis wel heel makkelijk en snel. Door geen aceton te gebruiken en te weken, blijven men nagels sterk.

 • melissa

  ik heb eens een vraag sinds kort zet ik zelf mijn gel nagels maar probleem is dat ze er constant afvallen ik ben kapster dus zit veel in het water zou het door dat kunnen komen ??