Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Gastartikel NYE 246 Park Ave + So Matt Bourjois: Review

Hello Beautyzzzz,

Vanaf nu zullen jullie regelmatig een gastartikel zien voorbij komen op mijn blog.. dit wil zeggen: dat iemand een artikel zal schrijven over een product of item die zij gerievewed heeft. Mijn eerste gastartikel is er ééntje van Ann De Keyser (Markannt).

Heb jij ook zin om een gastartikel te schrijven.. stuur me dan een mailtje! Misschien interessant als je jou blog in de kijker wil zetten!

Zij testte de volgende lakjes.. NYE 246 Park Ave + topcoat So Matt van Bourjois..

Markannt: handgemaakte juwelen met materiaal dat ik zelf uitzocht in alle hoeken van Europa of online vond in alle hoeken van de wereld. Vooral betaalbaar, zodat je bij elke tenue een nieuw paar oorringen, een ring en een collierke kan kopen. Voor minder dan 25 euro heb je al snel een volledige set collier/oorhangers/ring.
Je kan ook steeds mailen op [email protected] om een afspraak te maken om eens langs te komen met je nieuwe tenue waarbij ik dan een mooi juweel maak.
www.facebook.com/markant

Review NYE 246 Park Ave + So Matt Bourjois door Ann (Markannt)

Ik kocht de NYC 246 park ave nagellak, een taupe – opaque kleur. Het flesje heeft een makkelijke, lange dop die heel goed in de hand ligt bij het lakken. Het borsteltje is lang en breed, brengt makkelijk de lak aan.
Ik gebruikte 2 lagen die mooi dekten. De nagellak blinkt ook heel erg mooi.
Om af te werken legde ik nog een laagje so matt van Bourjois, een effect waarvan ik nog niet zeker ben of ik het wel mooi vind. Het is even wennen, … maar als je pitta gegeten hebt, blinken je nagels weer tijdelijk, … tot je je handen hebt gewassen, dan zijn ze terug mat :)

Ann

Gastartikel NYE 246 Park Ave + So Matt Bourjois: Review

Op de foto heeft de ringvinger geen So matt topcoat!

Gastartikel NYE 246 Park Ave + So Matt Bourjois: Review

Gastartikel NYE 246 Park Ave + So Matt Bourjois: Review

Ik vind het resultaat eigenlijk wel zeer geslaagd en very pretty.. Zelf heb ik nog geen matte topcoat in mijn stash, maar daar zal snel verandering in komen!

Wat vind jij? Heb jij al een matte topcoat geprobeerd?
Heb jij een product getest en heb je zin om een gastartikel te schrijven.. Let me know!

XOXO

Eefje

  • rvb

    mooi! ik vind matte topcoats wel leuk. xxx