Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Gastartikel – Maria Galland – 213/Gentle Soothing Cream!

Een Collega van mij – Sylvie – was zo vriendelijk om een review te schrijven over een product die ze onlangs getest had. Zeer interessant voor de gevoelige huidjes onder mijn lieve lezers.. dus lees vlug verder!

Gastartikel - Maria Galland - 213/Gentle Soothing Cream!

Hoe kom ik eraan?
Via mijn schoonheidsspecialiste – Naturelle Schoonheidsinstituut in de Lostraat in Aalter.

Wat beloofd het?
En milde verzorging van de hyper gevoelige huid. Herstel, hydratatie enz.
Ik heb me laten wijsmaken dat het zelfs geschikt is voor mensen met psoriasis.
Gastartikel - Maria Galland - 213/Gentle Soothing Cream!

Waarom voor mij?
Ik sukkelde al een paar weken met een erg gevoelige, jeukende, trekkende huid rond mijn neus, mond en onderste kant van de wangen. (blijkbaar de dunste huidzone op het gelaat).
Na vele potjes dagcréme en BB-crémes werd het tijd voor de grove -lees dure- middelen.
Toen ik bv. een nieuwe créme kocht van Rituals, de sensitive lijn natuurlijk was ik in het begin daar steeds positief over. Het voelde goed, deed deugd enz…Na een paar dagen een créme te gebruiken begon de jeuk, roodheid enz…
De schoonheidsspecialiste gaf me staaltjes van iets waar ik zeker over een paar weken een grote pot ging van komen kopen.
Toen ik de 213 de eerste dagen gebruikte had ik een kalmerend effect, zalig geen getintel en getrek. Na een paar dagen was ik overtuigd, toch nog even de staaltjes opgebruiken, want de miserie kon nog beginnen.
Na 2 weken ben ik helemaal overslag gegaan en kocht ik een grote pot. Die is best wel prijzig en de specialiste was zich daar ook bewust van en zei:”het kost veel geld, maar je doet er dan ook wel lang mee.”
Het is een mooie doos en mooi potje. Vervaardigd uit een dik plastiek, oef, het mag al eens vallen. Het is ook een mooi deksel met de initalen ingedrukt. Kortom het oogt wel chique in mijn badkamer. De geur is ok, het stinkt niet maar Rituals ruikt beter. Een neutrale geur wijst volgens mij op weinig extra dat de producent erin doet, en waar mijn huid toch op zou reageren.
Na een paar weken gebruik heb ik het gevoel van een overgevoelige huid niet meer.Ik voel me ook minder rood (couperose), het doet de bloedvaatjes blijkbaar ook deugd. Ik voel me weer meer op mijn gemak en minder bekeken, het kan ook een gedacht zijn maar het is goed voor mijn zelfvertrouwen.
Deze créme laat ik niet meer los!!

Nadelen?
Zoals ik al zei de prijs: €50
Het is een dag-en nachtcréme, dat vond ik wat wennen. Ik had zo het gevoel dat ik iets verkeerd deed door ’s avonds hetzelfde potje te smeren. Want een nachtcréme is toch normaal veel dikker van structuur.

Sylvie x

Heb jij een product geprobeerd waarover je graag een review wil schrijven (positief als negatief), neem dan gerust contact op met mij: eef.de.smet @me.com

XOXO
Eefje

  • De prijs is idd iets minder!

  • Ja de prijs is inderdaad niet goedkoop!