Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Garnier – Micellair Reinigingswater

Ik gebruik al een tijdje Micellair reinigingswater om mijn make-up te verwijderen.. geen gedoe meer met reinigingsmelk én tonic. Mijn eerste kennismaking met micellair water was met een flesje Bioderma uit de Deauty box. Ik was hier zeer tevreden over het resultaat, alleen prikte mijn huid na het gebruik van dit water. Dan liet Deauty ons kennis maken met de versie van Eucerin. Zelfde concept, zelfde resultaat, alleen prikte deze niet.. dus heb ik die van Eucerin een tijdje gebruikt.

Garnier - Micellair Reinigingswater

Nu hebben Garnier en L’Oréal ook een micellair reinigingswater op de markt (en die zijn ook minder duur). Ik besloot het micellair reinigingswater van Garnier even uit te testen..

Benieuwd naar mijn mening..

Garnier – Micellair Reinigingswater

Eerst en vooral wat is Micellair water: Micellair water is een hele dunne ‘waterachtige’ reiniger in een fles, die je gebruikt om je make-up te verwijderen. In micellair water zitten micellen die vet & vuil aan zich hechten. Micellair water is meestal heel zacht voor de huid én haalt de meest hardnekkige make-up weg!
Een volledig artikel over micellair water lees je hier.

Wat belooft Garnier:
Dit micellair water is mild en zacht, geschikt voor de meest gevoelige huid. Geschikt voor je ogen, lippen en gezicht.

Dit zijn de ingrediënten – Er zit geen parfum in en helemaal niks wat je huid kan irriteren of beschadigen! Super!

Garnier - Micellair Reinigingswater

Garnier Micellair Reinigingswater zit in een doorzichtige fles mét een klikdop en is lekker groot en ligt gemakkelijk in de hand én er is zit een inhoud in van maar liefst 400ml!

Garnier - Micellair Reinigingswater

Ik denk dat jullie al kunnen raden dat ik hier super positief over ben. Garnier – Micellair Reinigingswater is een super product, het geurloze water doe ik op een watje en reinig daarna mijn gezicht ermee. Het voelt lekker fris aan en neemt inderdaad al mijn make-up zonder enige problemen weg. Wat er over blijft is een super schone huid dat niet geirriteerd of trekkerig aanvoelt!

Nog een voordeel is de prijs! Ik kocht deze Garnier Micellair Reinigingswater bij kruidvat voor slechts €5,99 (400ml)!!

Dus niet twijfelen.. kopen!

Gebruik jij Micellair reinigingswater om je make-up weg te halen?

XOXO
Eefje

 • Wat klinkt deze fijn! Ik heb die van L’Oréal gehad, maar vond deze een beetje een plakkerig gevoel geven. Hoog tijd dus om deze van Garnier aan te schaffen. Fijne review!

 • Ik vind deze ook heel fijn! Verder gebruik ik afwisselend een micellaire lotion van Avene die ook heel erg fijn is, alleen wat duurder! Topproduct van Garnier!

 • Ik heb hem ook aangeschaft en ik vind het zeker een goed product, al prikt hij bij mij toch een beetje op mijn huid. Ik denk dat ik die van Eucerin wel wil poberen als deze op is!

  X Sara

 • Ik moet het nog steeds testen maar eerst maar eens mijn huidige reinigingsproducten opmaken, daarna ga ik het zeker proberen!

 • Amy

  Deze klinkt erg goed en ik wil hem ook zeker eens aanschaffen! Eerst mijn Eucerin, Bioderma, Etat Pur én Vichy micellaire waters maar eens opmaken hahaha :P

 • Leuk! Zelf heb ik de 2 in 1 oogmake-up reinigingslotion van Ganier en die bevalt bij ook erg goed!
  Liefs, Tessa

 • Ik heb hem nog niet geprobeerd, maar ik hoor vaker dat hij fijn is.

 • Ik wil het al lang eens proberen,
  en deze kost ook totaal niet zoveel!
  Goede tip :)

  Liefs,
  Karlien

 • Lijkt me fijn om deze eens te proberen *rent nog nét niet meteen naar kruidvat* ;) xoxo

 • Klinkt erg goed!

 • Ik heb hier al veel goeds over gelezen. Ben best benieuwd geworden!

 • Ik heb hier al zoveel goeie dingen over gehoord.
  Ik ga hem denk maar eens aanschaffen.
  liefs x

 • Ik gebruik zelf nog geen Micellair Water, maar deze lijkt mij zo fijn! Ik wil er ook zeker snel eens naar gaan kijken.

 • Ik ben dol op micellaire water, wat fijn dat ie ook zo betaalbaar is!

 • Heb hem zelf ook een tijdje in gebruik en i love it! Hij droogt mijn huid gelukkig ook niet uit zoals die van L`Orèal, dikke pluspunt!