Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Funni – Originele, handgemaakte en betaalbare Fashion in Gent.

Funni werd in 2008 opgericht door de zusjes Mieke en Sandra Van Steenkiste. Samen ontwerpen ze een kleurrijke, vrolijke en originele damescollectie die in eerste instantie enkel online werd verkocht. In 2010 gingen ze nog een stapje verder en openden hun eigen winkel in Gent (Burgstraat).

Mieke en Sandra maken voornamelijk kleedjes, rokjes, bloesjes en sweaters. Ze vullen de collectie regelmatig aan met truitjes, shorts, poncho’s en handgebreide sjaals.

Alles wordt in kleine oplages (enkele stuks per maat) en in een eigen, professioneel uitgerust naaiatelier gemaakt. De kledij is verkrijgbaar in de maten 34 tot 44 en S-M-L.

De zusjes werken voortdurend nieuwe modellen af. Van de nieuwigheden verspreiden ze dan foto’s via een nieuwsbrief, op Facebook en op Pinterest. Sommige stuks zijn al in de winkel verkocht voordat ze op de foto komen. Sommige fans brengen daarom regelmatig een bezoekje aan de winkel voor de eerste keus.  Wanneer jouw maat niet meer in de winkel aanwezig is, maken de dames met plezier een op maat gemaakt exemplaar voor jou.

In hun winkel en webshop bieden ze ook een uitgebreide selectie handgemaakte juwelen, accessoires en originele hebbedingetjes aan. Ideaal als cadeautje, of voor jezelf natuurlijk. Een waardebon is trouwens een originele cadeautip voor wie van deze stijl houdt.

Daarnaast organiseert Funni ook workshopreeksen ‘Leer zelf rokjes naaien’ voor kinderen. Meer info hier.

Winkel en Webshop:
Adres: Begijnengracht 1, 9000 Gent
Vlakbij het Gravensteen
Openingsuren: www.funni.be/open
E-mail: [email protected]
Webshop: www.funni.be

Funni - Originele, handgemaakte en betaalbare Fashion in Gent.

Funni - Originele, handgemaakte en betaalbare Fashion in Gent.

Funni - Originele, handgemaakte en betaalbare Fashion in Gent.