Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

10563 Volgers

Frosch Aloë Vera afwasmiddel

Ik hoor het jullie al denken… Een artikel over een afwasmiddel?? Ugh, ja.. waarom niet? Afwassen doen we toch allemaal? En leuk is het niet, dus als ik het afwassen voor jullie iets leuker kan maken dan laat ik dat toch weten zeker :p Ik mocht het nieuwe Frosch Aloë Vera afwasmiddel testen. Benieuwd? Lees dan even verder..

Voor zijn 1e reeks decoratieve flesjes afwasmiddel heeft Frosch een van zijn belangrijkste ingrédiënten gekozen: aloë vera. 5 flesjes verschijnen in een beperkte oplage (uitsluitend bij Delhaize) met daarop de mascotte, de bekende en sympathieke kikker Fred, die ons meeneemt naar een wondere wereld vol tekeningen.

In totaal zijn er 5 verschillende ontwerpen om te verzamelen. De voordelen van het natuurlijke bestanddeel aloë vera zijn al lang bewezen: het ontvet, is efficiënt, beschermt de huid en heeft een delicate geur. Het vaatwerk behoudt dus zijn glans en schittering, terwijl gevoelige handen vertroeteld worden dankzij de zachte textuur. Dit afwasmiddel schuimt iets minder dan ik van een afwasmiddel verwacht, maar doet zijn werk daarom niet minder goed. Mijn vaat is proper, ruikt lekker. En mijn handen zijn niet uitgedroogd na de afwas. Top!

Frosch Aloë Vera afwasmiddel

Frosch Aloë Vera afwasmiddel

Frosch Aloë Vera afwasmiddel

Frosch Aloë Vera afwasmiddel

De formule van het aloë vera afwasmiddel is dermatologisch getest, ze beschermt de huid tegen uitdroging. De pH is identiek aan die van de huid en bijgevolg ideaal voor de gevoelige huidtypes.

Aanbevolen verkoopprijs Frosch Aloë Vera 400ml limited edition: € 2,99. Exclusief verkrijgbaar bij Delhaize.

Liefs,

Eefje