Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Filorga UV-BRONZE

Sinds haar ontstaan helpt FILORGA vrouwen in hun strijd tegen huidveroudering. Dat er een assortiment zonnebrandproducten zou komen, was dan ook vanzelfsprekend. Vrouwen zaten erop te wachten. Eindelijk is het zover, FILORGA creëert UV-BRONZE!

Een assortiment zonnebrandproducten van de nieuwste generatie die de zonneparadox oplost en op alle wensen van vrouwen inspeelt! UV-BRONZE-verzorgingsproducten zijn niet enkel zonnebrandproducten, maar ook echte antiverouderingsproducten die alle krachten van de zon gebruiken om elk zonnebad om te toveren in een verjongingskuur! UV-BRONZE-verzorgingsproducten bieden een hoge bescherming tegen het volledige spectrum van het zonlicht en hebben een zichtbare anti verouderende werking, versterkt door een volledig nieuwe technologie. Dankzij de aangename textuur en het onweerstaanbare parfum zijn deze producten bovendien ontzettend aangenaam om aan te brengen.

UV A, UV B, IR…
UV-BRONZE, eindelijk een bescherming aangepast voor en geboost door het licht! De verzorgende producten van het UV-BRONZE-assortiment hebben zonnebeschermingsfactor SPF 50 of hoger, zowel in-vitro als in-vivo gemeten.
Bescherming versterkt door het licht, dankzij de Photo-Activated Technology. Deze technologie wordt door zonnestralen geactiveerd en gebruikt de warmte om de bescherming door de zonnefilters te versterken door de biologische afweersystemen van de huid te activeren.
Hoe werkt het? Intense stimulering van de ontgiftende enzymen van de huid om de vrije radicalen en de oxidatiestress die door de uv A-, uv B- en infraroodstralen worden gegenereerd, te neutraliseren. Resultaat: een bescherming die zich aan de zonnestraling aanpast en de werking van de filters vervolledigt. Zo is de huid beter beschermd tegen veroudering ongeacht de intensiteit van de zon.

Filorga UV-BRONZE

Filorga UV-BRONZE

Filorga UV-BRONZE

Filorga UV-BRONZE

Producten die zeer hoge bescherming bieden hebben typisch een witte, vettige textuur, zijn moeilijk uit te smeren en dringen maar slecht in de huid. FILORGA UV-BRONZE, biedt een zeer hoge bescherming met een gemakkelijk aan te brengen textuur.
Het geheim ervan:
-Zeer aangename textuur dankzij de SHAKE&USE-techniek. De tweefasige formule zorgt voor een smeltende, zeer
lichte en snel intrekkende textuur, met behoud van maximale bescherming.
Doelstelling: het aantrekkelijk maken om het product opnieuw aan te brengen en zo een hoge bescherming te bieden tijdens de hele duur van de blootstelling.
– Textuur die verfraait, hydrateert en voedt: ze sublimeert de huid met een satijneffect.
– Waterbestendige textuur om een frisse duik te kunnen nemen en daarbij toch beschermd te blijven.
– Licht geparfumeerde formule met monoï die echt naar vakantie ruikt, voor 100% genot bij het aanbrengen.

EEN VERFRISSENDE ANTIVEROUDERINGSSPRAY VOOR HET GEZICHT
Deze onzichtbare en niet-plakkende microspray verfrist, hydrateert en beschermt het gezicht onmiddellijk tijdens de hele duur van de blootstelling. Een echt alternatief voor bronwaterspray: een onopvallende bescherming in een zeer hydraterende verzorgingsformule om veiligheid, plezier en een gesublimeerde huid te combineren. Onbeperkt te gebruiken, zowel in de stad als aan zee, op de blote of gemaquilleerde huid.
Centraal in de formule: een polysacharide stimuleert de productie van hyaluronzuur om het vochtgehalte te regelen. Vitamine H, of biotine, stimuleert in het bijzonder de productie van vetzuren om de huidstructuur te versterken, de glans van de huid te bevorderen en het bruinen te sublimeren. Microgecapsuleerd gletsjerwater voor een frisse, tonische en gehydrateerde huid. Het duo NCTF® + hyaluronzuur, voor een geregenereerde huid.

EEN ANTIVEROUDERINGSCRÈME VOOR HET GEZICHT, SPECIAAL TEGEN RIMPELS + VLEKJES
Deze ultra-vloeibare en niet-vette crème zorgt voor een zijdeachtige laag op de huid, zonder enig wit effect. Een echte (bescherming + verzorging) tegen rimpels en vlekjes voor een gladde huid en gelijkmatig bruinen met zeel hoge bescherming.
Centraal in de formule: vitamine PP regelt de vorming van vlekjes voor een homogene huid en een glanzende teint. Deze formule is ook verrijkt met sulforafaan, de belangrijkste voedingsstof van waterkers die de vorming van rimpels tegengaat voor een steeds gladdere huid.

EEN ANTIVEROUDERINGS-ZONNESPRAY VOOR HET LICHAAM, VOEDEND EN REGENEREREND
Deze onzichtbare, droge olie trekt meteen in, voedt intens en zorgt voor een satijnachtige laag die het bruinen sublimeert. Maximale bescherming gecombineerd met een regenererende verzorgingsformule voor een tonische en stevige huid.
Centraal in de formule: spray op basis van kokosnootolie, rijk aan vetzuren, voedt de huid diep en accentueert de bruine teint. Voortreffelijk antiverouderingseffect dankzij het gehalte aan vitamine E en vitamine A en antioxidanten. Tegelijkertijd wordt de huid versterkt door een booster van collageen. Deze cocktail met hyaluronzuur en NCTF® verhoogt de elasticiteit van de huid.

Zonnebaden is een moment van ontspanning, zich daarbij beschermen wordt een moment van plezier!

UV-BRONZE FACE SPF 50+ – 40 ml €29,90
UV-BRONZE BODY SPF 50+ – 150 ml €29,90
UV-BRONZE MIST SPF 50 – 60 ml €29,90

FILORGA UV-BRONZE is vanaf maart 2017 exclusief te verkrijgen bij ICI PARIS XL.

Liefs,

Eefje

  • daphne

    Heerlijk!!