Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Filmpje – Unboxing Beautybox Augustus 2015

Jullie krijgen vanaf nu ook filmpjes te zien op Beautytalk. 1 x per week zal ik ‘proberen’ een filmpje op te nemen. Een mens moet mee met zijn tijd, niet :)

Vandaag bespreek ik de inhoud van de Beautybox van de maand Augustus 2015.

Laat me vooral weten of jullie zo’n filmpjes leuk vinden. De beeldkwaliteit moet nog wat op punt gezet worden en misschien probeer ik nu en dan eens te filmen met een andere achtergrond. Om te zien wat werkt en wat niet. Tips en suggesties zijn altijd welkom. I’m still learning..
Schrijf hieronder in een comment wat ik eventueel kan verbeteren aan mijn filmpjes. Of wat jullie leuk zouden vinden.
Shoot but be nice :)

Het zou lief zijn als jullie zich abonneren op mijn you tube kanaal.

Ontdek zelf de Beautybox.. meer info en bestellen, kan hier.

Liefs,

Eefje

 • De Decker Martine

  super gedaan en het is tof dat je de bloopers erin hield !

  • Eefje

   Haha, thanks!! Ja, die bloopers maken het iets minder stijfjes :)

 • Rebecca

  Goed gedaan Eef! Ik ben ervan overtuigd dat er nog veel goeie filmpjes zullen volgen! :) Doe zo voort!

  • Eefje

   Mercikes, de volgende 2 filmpjes staan al op mijn you tube kanaal :) En die zijn volgens mij al iets beter :)