Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Outfit⎜Faux Fur Zebra Coat Littlecutecorner

Hebben jullie ook het gevoel dat die winter maar blijft duren?? Toen we terug kwamen uit Tenerife waren Karel en ik helemaal in zomermodus en dan BAM , land je terug in België en is het 1 graad! Zomerkledij mag dus terug in de kast en de dikke truien en jassen nemen opnieuw de bovenhand! Back to reality..

Als ik denk aan winter denk ik gelijk aan faux fur. I love it! Ik draag voornamelijk een zwarte faux fur jas (past op alles) maar er is één winterjas die meteen opvalt en dat is mijn nieuwe faux fur zebra coat van Littlecutecorner. Door zijn zwart wit zebra patroon kun je er gewoon niet naast kijken en valt ie meteen al van ver op. Mijn kledingstijl is laat ons zeggen vrij braaf en niet opvallend, dus je begrijpt het al deze faux fur jas is zoooo out of my comfort zone. Maar wat is hij mooi ❤️ Liefde op het eerste gezicht!

Ik vind de jas het mooist gecombineerd met zwart, sommigen onder jullie zouden deze jas misschien combineren met kleur. Maar ik speel graag op safe (alweer iets met die comfort zone) :) En omdat de faux fur zebra coat alle aandacht opeist, moet het al niet gekker worden, right :) Alleen maar liefde voor mij zwart wit gestreepte jas, die niet alleen lekker warm is maar ook super comfortabel is! Ik zou zeggen laat die winter nog maar lang duren ;)

Outfit⎜Faux Fur Zebra Coat Littlecutecorner

Outfit⎜Faux Fur Zebra Coat Littlecutecorner

Outfit⎜Faux Fur Zebra Coat Littlecutecorner

Outfit⎜Faux Fur Zebra Coat Littlecutecorner

Outfit⎜Faux Fur Zebra Coat Littlecutecorner

Faux Fur Zebra coat en schoudertas ⎜Littlecutecorner

Gebruik code: eefje10 op je bestelling bij Littlecutecorner en ontvang 10% korting! 

Heb jij een opvallend kledingstuk?

Liefs,

Eefje

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

  • Supermooi jasje!

  • Lieke van Veen

    Staat je heel erg leuk. Ik denk dat ik zelf niet zo snel zo’n jas zou kopen.

  • Normaal ik ook niet meteen, maar soms moet je eens iets durven aandoen en uit die comfort zone stappen :)
    Liefs,
    Eefje

  • Dank je wel :)