Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

8438 Volgers

Outfit – Fall is here

De zomer is officieel voorbij, heel erg jammer.. want ik heb het gevoel dat we weinig zomer gehad hebben, toch? De mooiste periode was in het voorjaar, toen iedereen nog op school zat of nog aan het werk was :( Dus de herfst zullen we moeten trotseren of we dit nu willen of niet.. Ik vind de maanden september en oktober hele moeilijke maanden op het gebied van het kiezen van de juiste kledij. Mijn struggle tijdens die 2 maanden is vooral, doe je wel of nog net geen panty’s aan? Voor deze outfit waagde ik me nog zonder panty’s op straat, want heey, ik heb nog bruine benen!! :)

Ik combineerde mijn knielange plissé rok met mijn nieuwe t-shirt van Shein. Het t-shirt is heel comfortabel en heel erg mooi in combinatie met zwart. De 3 kleuren – zwart, roze en wit – matchen perfect bij elkaar en de schuine vlakken maken het t-shirt lekker speels.. Het is ook lang dus het kan perfect in een rok of broek gedragen worden..

Verder vroeg ik me of jullie graag meer outfit posts willen zien op mijn blog? Voorlopig blijven mijn outfits beperkt via Instagram, maar niet iedereen is actief via Instagram dus misschien is het wel leuk om mijn outfits hier met jullie te delen. Laat me dit vooral weten in de comments :)

Outfit - Fall is here

Outfit - Fall is here

Outfit - Fall is here

Outfit - Fall is here

Outfit - Fall is here

Rok – Sparkz – Zalando/T-shirt – Shein (klik hier)/Handtas – Furla/Enkellaarsjes – Tamaris/Horloge – Violet Hamden/Ketting – Shizzie/Oorbellen – Essiera

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs,

Eefje