Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Faby – I’m Faby

Faby lanceert I’M FABY, een frisse lente-zomercollectie die de Faby vrouw helemaal typeert!

Faby - I'm Faby

“Lijnen, vormen, kleuren en trends geven ons steeds opnieuw andere impulsen en zorgen voor nieuwe interpretaties. Vanaf de eerste stappen bij het ontwikkelen van een nieuwe collectie besteden we bijzonder veel aandacht aan het creëren van een harmonieus geheel aan tinten. We zoeken steeds naar elementen die bij de typische Faby stijl aansluiten en onze continue research, onze toewijding en onze passie benadrukken.” – Fabiana Viale

Mode, design en kunst en een leven dat ondergedompeld is in een overvloed aan kleur. Een persoonlijk en heel eigen verhaal van de vrouw achter Faby. Deze collectie belichaamt de persoonlijkheid van Faby, de lady of colour en tevens een grappig ‘meisje’ en verfijnde klassevolle vrouw die anders durft te zijn.

De essentie van Faby komt heel sterk naar voor in deze nieuwe lente-zomer 2017 collectie I’M FABY. Ze ligt volledig in de lijn van de trendy kleuren die op de catwalks te zien waren: levendige tinten zoals het Caraïbische groen en kreeftenrood, zachte en speelse pastels zoals lichtroze, lila en puur pastelgroen en nieuwe beige – en taupe kleuren. De collectie wordt vervolledigd met enkele gedurfdere zomerkleuren zoals Venetiaans rood en chocoladebruin. Kleuren die één voor één passen bij de frisse en romantische stijl van de vrolijke en zelfzekere Faby vrouw die het leven altijd benadert met een vleugje ironie.

Faby - I'm Faby

Faby - I'm Faby

Faby - I'm Faby

Faby - I'm Faby Faby - I'm FabyDe aanbevolen verkoopprijs van de I’m Faby nagellakken is €12,95.
De aanbevolen verkoopprijs van het I’m Faby mini-pack(4x 5ml) is €20,50.

Alle FABY nagellakken zijn 5-free en zijn dus vrij van DBP (dibutylftalaat), Tolueen, Formaldehyde, Kamfer en Formaldehyde Resin. FABY produceert, in overeenstemming met de Europese richtlijnen, 100% cruelty free en wordt dus niet getest op dieren. Faby nagellakken zijn vegan.

Faby - I'm Faby

Faby - I'm Faby

Faby - I'm Faby

Faby - I'm Faby

I’m Faby is verkrijgbaar vanaf eind februari op www.fabyshop.be en in de geautoriseerde verkooppunten.

Liefs,

Eefje