Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Faby – Ego Collection Fall Winter 2017/2018

Faby lanceert de komende herfst/winter een collectie die eindeloos veel mogelijkheden bevat en elke persoonlijkheid benadrukt. De Ego Collection bevat verschillende sterke kleuren die voor zich spreken.

Faby - Ego Collection Fall Winter 2017/2018

Bij wie het net dat ietsje meer mag zijn, komt “IO, IO!”, een intens rode kleur, helemaal tot zijn recht. Wist je trouwens dat IO het Italiaanse woord is voor “ik”? Ook de kleur “E-gold”, een sprankelend goud, staat voor verleiding en vrouwelijkheid. Voor de karakters die het liever rustiger houden is “SUPER EGO” een voltreffer. Een zachtroze dat een evenwichtige persoonlijkheid re ecteert. De kleur “MIRROR OF MY SOUL”, een wit satijn, straalt puurheid en eerlijkheid uit.

Faby - Ego Collection Fall Winter 2017/2018

E-Gold – Alter Ego – Io,Io!
Vertigo – Myself – My Darkness

Faby - Ego Collection Fall Winter 2017/2018

Mirror of My Soul – The Fairest – I.D.
Super Ego – Me, Myself and Faby – Unconscious

EGO captures the essence of femininity, a colour palette made up of bright and intense shades, in a continuous exchange of contrasts that creates a decidedly sensual mood and makes you stand out.

Faby heeft niet enkel respect voor het lichaam (alle nagellakken zijn “10 free”) maar ook voor dieren en het milieu. Om die reden zijn alle nagellakken ook “cruelty free”.
Dankzij de gebruikte technologie kan Faby nagellak makkelijk en egaal aangebracht worden, wat zorgt voor een perfect resultaat met minimale droogtijd.

De Faby Ego Collection is beschikbaar vanaf september 2017.

Nagellakken €12,95 per stuk, Faby Ego mini-pack (4x 5ml) €20,50

Liefs,

Eefje