Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Event – A Night of Green Beauty – Beauty Queen Gent

Dit jaar zag mijn verjaardag er iets anders uit dan gewoonlijk. Normaal neem ik een dagje vrij en zit ik ’s avonds met mijn man aan de champagne.. Maar niet dit jaar, voorbije donderdag ging ik werken en ’s avonds na het werk ging ik samen met 2 collega’s naar een event – A Night of Green Beauty – bij Beauty Queen in Gent. Met dit nieuwe concept wil Beauty Queen zich verder gaan verdiepen in de wereld van de bio- en ecologische cosmetica en besteed zo extra aandacht aan alle (nieuwe) groene producten en merken uit hun gamma.

Event - A Night of Green Beauty - Beauty Queen Gent

Die avond kregen we een workshop aangeboden door het Belgische merk CÎME. CÎME ontwikkelt 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten en werd opgericht door Isabel en Anke die 3 jaar geleden hun droom in vervulling zagen gaan. CÎME staat voor biologische en fair trade huidverzorgingsproducten op basis van bergplanten geteeld en geoogst op een duurzame manier door lokale boeren in Nepal en Ladakh, in het noorden van Indië. De producten worden niet op dieren getest!

Mooi initiatief: Bij elk product dat wordt verkocht, schenkt CÎME een deel van de opbrengst aan het ‘Little Doctors’-programma van de NGO Nepal Trust.

Event - A Night of Green Beauty - Beauty Queen Gent

Event - A Night of Green Beauty - Beauty Queen Gent

Event - A Night of Green Beauty - Beauty Queen Gent

Die avond leerde ik het merk van dichtbij kennen en mocht ik de producten uittesten samen met nog 7 andere meiden.. Dit allemaal in een leuke sfeer met een heerlijke bionade, beautyshotjes (drankjes op basis van appel, komkommer en rode bessen) en hapjes. Isabel gaf eerst een presentie en daarna kregen we allemaal een kommetje water, handdoekjes en een spiegel voor ons op tafel,  want je raadt het al.. alle make-up moest eraf!! Alleen zo konden we de producten echt ervaren. Ik kreeg het eventjes warm want zonder make-up voel ik me echt naakt en de enige persoon die mij zonder make-up ziet is mijn man :)

Event - A Night of Green Beauty - Beauty Queen Gent

Event - A Night of Green Beauty - Beauty Queen Gent

Event - A Night of Green Beauty - Beauty Queen Gent

Event - A Night of Green Beauty - Beauty Queen Gent

Event - A Night of Green Beauty - Beauty Queen Gent

Event - A Night of Green Beauty - Beauty Queen Gent

In deze workshop maakten we kennis met een make-up remover, micellair water, een serum, 3 soorten dag & nachtréme, een lichaamsolie, een bodyscrub en een handcréme. Ik kan je nu al verklappen dat de bodyscrub erg enthousiast werd onthaald (deze is nog niet te koop, maar zou begin volgend jaar te koop zijn). Verder hoorde ik naast en rechtover me veel ‘aaah’ en ‘oooh’ en ‘mmmm’.. De producten ruikten allemaal overheerlijk en mijn huid werd op en top verwend!

Nadien konden we de producten (behalve de scrub) kopen met een korting en kregen we een goodiebag mee naar huis met jawel, een mini bodyscrub!!!!

Ik kocht die avond de repairing day & night creamUnder my Skin – deze voelde het best aan op mijn huid.. een uitgebreide review krijgen jullie uiteraard nog!

Het CÎME gamma is uiteraard te koop bij Beauty Queen, Dondersteeg 22 in Gent. Meer info en CÎME online shopppen kan via deze link.

Hierbij wil ik Beauty Queen en Isabel van CÎME nog eens bedanken voor de leuke en leerrijke avond..
BTW: Die bionade was héérlijk!!
Het volgende event ben ik er weer bij!!

Enne, die fles champagne.. werd uiteindelijk toch nog opgedronken, hoor :)

Zijn jullie al bekend met het Belgische merk CÎME?

Liefs,

Eefje

 • Wat een leuke avond heb je mogen bijwonen. Cime heb ik het verleden ook al eens geprobeerd, maar ik hield niet zo van de geur van dat product…

  • Oh nee? Ik vind de geur net zo heerlijk..
   Een geur is persoonlijk natuurlijk, hé..
   Liefs,
   Eefje

 • Klinkt heerlijk! Ik ben erg benieuwd naar cîme :)

 • Beauty Treasures

  Nee, ik ken dit merk absoluut niet, nog nooit van gehoord.