Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Eucerin Zonnebescherming

Wanneer ik op reis vertrek dan neem ik altijd zonnebescherming mee. De zon brandt zoveel harder dan hier in BE/NL en smeren is belangrijk! Ik neem meestal een SPF 30 mee omdat Karel en ik al een mooi bruin kleurtje hadden voor de reis.

Ik kreeg een pakketje opgestuurd van Newpharma met daarin enkele zonneproducten van Eucerin.. ik nam dus die met SPF 30 mee naar Tenerife. De producten met SPF 50 heb ik via een giveaway op IG weggeven :)

Ik ben een echte zonneklopper en elke vrije minuut wil ik dan ook in de zon spenderen. De zon werkt verslavend en ik geef toe dat ik soms onbeschermd in de zon zit omdat ik ‘toch al bruin’ ben en ‘niet meer zal verbranden’. Maar slim is het niet.. en ik merk dat mijn huid snel verouderd en rimpels zijn al goed zichtbaar. Zonneproducten zijn er om ons te beschermen zodat we niet verbranden maar ook om ons te beschermen tegen huidveroudering en huidkanker.

Eucerin Zonnebescherming

Mijn review gaat over deze 2 Eucerin producten:

Eucerin Zonnebescherming

Eucerin Sensitive Protect Spray Transparant SPF 30 (normale tot vette huid)
Eucerin Sensitive Protect Transparant Mist Dry Touch SPF 30 (normale tot gemengde huid)

Eucerin Zonnebescherming

Eucerin Sensitive Protect Transparant Mist Dry Touch SPF 30 (normale tot vette huid):
Eucerin Transparante Sun Mist Dry Touch SPF30 is een uiterst doeltreffende transparante zonnebescherming in de vorm van een mist, speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid. De breedband en fotostabiele UVA/ UVB-filtersysteem biedt betrouwbare bescherming tegen door de zon veroorzaakte schade.

Deze zonnespray is een lichte, transparante beschermende mist die bescherming biedt voor de normale tot gemengde huid. Het is een gemakkelijk aan te brengen spray. De sun mist zit in een ronde flacon met sprayknop en is super handig in gebruik. de mist trekt snel in en vooral plakt niet! De spray is waterbestendig en is enorm verfrissend!!!

Eucerin Zonnebescherming

Eucerin Sensitive Protect Spray Transparant SPF 30 (normale tot vette huid):
Deze spray ziet eruit als een olie en is 100% transparant. Het aanbrengen is zeer prettig en de olie plakt niet, is niet vet en wordt snel door mijn huid opgenomen. Ik ben verliefd op de geur, de geur is zeer zomers en tropisch! Instant summervibes ☀️☀️☀️ Deze zonnebescherming is bovendien ook nog eens waterbestendig. Hier word ik dan blij van :) Mijn favoriet for sure!

Zoals ik al zei zaten in het pakket ook nog 2 andere zonneproducten van Eucerin met SPF 50. Deze heb ik niet getest maar ik wil er wel graag wat info over geven..

Eucerin Zonnebescherming

Eucerin Sun Sensitive Protect Photoaging Extra Light Lotion SPF50+ Alle Huidtypes 150ml:
Het Sun Protection gamma voor het lichaam biedt een nog volledigere zonnebescherming zowel in de bovenste als de diepere epidermale lagen om zonbeschadiging te bestrijden.
De exclusieve formule met een Advanced Spectral Technology combineert fotostabiele UVA/ UVB-filters, voor een zeer hoge UV-bescherming, met de anti-oxidant licochalcone A, die inwerkt op de vrije radicalen die gegenereerd werden door UV en hoog energetisch zichtbaar licht, en glycyrrhetinezuur die het natuurlijk herstelmechanisme van het DNA in de huid stimuleert.

Vermindert zichtbaar de tekenen van huidveroudering.
Voor een frissere en egalere huid

Eucerin Sun Protection SPF50+ Sun Crème Droge Huid Tube 50ml:
Eucerin Sun Sensitive Protect Crème SPF 50+ is een geavanceerd zonnebrandmiddel voor het gezicht dat specifiek is ontworpen om te beschermen tegen huidveroudering door de zon en pigmentvlekken. Voor de normale en droge huid. Waterbestendig.Deze innovatieve formule biedt totale bescherming tegen schade door UV-straling, in zowel de bovenste als de onderste lagen van de huid:

Een zeer doeltreffend, fotostabiel UVA-/UVB-filtersysteem met Tinosorb S biedt betrouwbare bescherming tegen zonnebrand. Goedgekeurd door de EU en Cosmetics Europe – The Personal Care Association (voorheen Colipa).
DNA-bescherming met glycyrrhetinezuur dat de huideigen DNA-bescherming en herstelmechanismen ondersteunt.
Celbescherming met licochalcone A, een krachtige antioxidant die de huidcellen beschermt tegen schade door vrije radicalen.

Dus onze huid beschermen tegen de schadelijke zonnestralen is geen overbodige luxe! So kids! Always protect your skin!! Kies de juiste zonnebescherming voor jouw huid en geniet van het zon ☀️☀️☀️

Ik ben fan van de zonneproducten van Eucerin, ze beschermen mijn huid, zijn aangenaam in gebruik en ze ruiken alsof ik op een tropisch eiland zit zelfs in mijn eigen tuin!

Welke zonneproducten en SPF gebruik jij?

Liefs,

Eefje