Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Eucerin – Douchegel pH5: Review

Hi Ladyzzzzz,

Opnieuw een review uit de Deautybox van de maand Februari. Eucerin – Douchegel pH5 – 75ml liet ik testen door hubby. Hij heeft een zeer gevoelige huid en verzorgt zijn huid altijd met producten zonder parfum. Normaal gebruikt hij de producten van Sanex, waar hij zeer tevreden over is. Daarom vond ik deze Eucerin perfect om door hem te laten testen.

Eucerin - Douchegel pH5: Review

Eucerin – Douchegel pH5 – 75ml: Een douchegel voor gezicht en lichaam met een neutrale pH-waarde, extreem zacht voor je huid. Deze reinigende gel bevat geen zeep, geen parabenen en geen chemisch schuimmiddel. De huid wordt gereinigd maar niet beschadigd. De gel bevat ook pH5 deze zorgt ervoor dat je natuurlijke huidbarrière niet wordt aangetast en beschermt tegen uitdroging. Het ondersteunt en herstelt de gezondheid van de huid. De producten van Eucerin zijn uitermate geschikt voor mensen met huid problemen zoals eczeem en een extreem droge huid en schilferende huid. Eucerin is een door veel dermatologen aanbevolen merk voor huidverzorging.

Dit is wat hubby ervan vond:

De gel is aangenaam in gebruik. Het is een heerlijke lichtschuimende douchegel die toch ondanks dat hij niet geparfumeerd is heel subtiel licht bloemig ruikt. De huid voelt zacht aan. Achteraf heb ik geen last van een droge of jeukende huid.

Eucerin – Douchegel pH5 is te koop bij de drogist en apotheek, en natuurlijk ook via internet te bestellen. Full-size 200ml, aanbevolen verkoopprijs: 8,45 euro.

Heb jij deze Eucerin douchegel al gebruikt? Let me know!

XOXO

Eefje