Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Etos zonnebescherming

Waar ze is? Geen idee? Hier in ieder geval niet! Voor wie zich afvraagt, wie ik zoek.. de zon ?? Volgens mij is ze al een paar dagen/weken vermist. Wie ze vind, stuur ze maar op want ik heb een zonnespray die ik maar al te graag in overvloed wil gebruiken, nl. de nieuwe Etos zonnebescherming! Ik ontving een pakketje met daarin de Etos Sun Spray SPF 30 en de Etos After Sun Spray met Aloë Vera en ik kan niet wachten om deze opnieuw te gebruiken!

Etos zonnebescherming

Dan heb je vakantie, blijf je 3 weken in eigen land en is de zon zoek, tja.. Gelukkig had ik de eerste week van mijn vakantie wel een beetje zon in mijn tuin en heb ik de Etos zonnebescherming kunnen testen!

Etos Sun Spray – SPF 30
Met deze handige flacon spray je snel en simpel je lijf in: in een handomdraai ben je beschermd tegen de stralen van de zon. Vanop je flamingo in het water duiken? Geen probleem, de spray is waterresistent! De gele flacon valt meteen op en laat je al wegdromen van een heerlijk dagje strand/zwembad. De zonnecrème smeert super goed open, dringt goed in je huid in en plakt nauwelijks! De geur doet je meteen denken aan de zomer, palmbomen, cocktails en poolparty’s in de zon. Om maar gewoon te zeggen, de geur is hemels!!

Etos After Sun Spray – Aloë Vera
Na een dagje zon en strand moet je huid herstellen. Dankzij de zon ligt namelijk uitdroging op de loer. Het gevolg? Minder elasticiteit en kleine rimpeltjes. Sluit die heerlijke zomerdag daarom goed af en hydrateer je huid met de verkoelende Etos After Sun Spray Aloë Vera. Een echte dorstlesser! De blauwe flacon even schudden voor gebruik en royaal smeren op je zongebruinde huid. De after sun koelt de huid af na een dagje zonnen en zorgt er ook voor dat je je bruine kleurtje ietsje langer behoudt! De after sun trekt snel in en heeft dezelfde onweerstaanbare geur als de zonnespray!

Etos zonnebescherming

Etos zonnebescherming

De Etos zonnebescherming lijn bestaat naast de sun spray en after sun spray ook nog uit een sun spray voor kids, een sun face cream, een invisible sun spray en een sun hair protection spray. Hoog tijd dat de zon stop met verstoppertje spelen en zich weer laat zien!

Etos After Sun Spray – Aloë Vera – €5,49 (200ml)
Etos Sun Spray – SPF 30 – €7,45 (200ml)

Liefs,

Eefje

  • Ze lijken mij erg fijn, maar ik blijf toch bij mijn Garnier Ambre Solair.